Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό


Αποκάλυψη από την Αργεντινή: Επήλθε συμφωνία Ολυμπιακού-Ουνιόν για Σολδάνο


Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρήκε τον επιθετικό που αναζητούσε για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του στο πρόσωπο του Φράνκο Σολδάνο, έναν παίκτη που απασχολεί τους ερυθρόλευκους από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά πλέον είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο μεγάλο λιμάνι, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μία… ανάσα από το deal για τον 24χρονο σέντερ φορ, καθώς μετά τη δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι τα βρήκε και με την ομάδα του.
Όπως αναφέρουν στη «χώρα του τανγκό», ο παίκτης και ο δικηγόρος του συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ουνιόν Σάντα Φε, Λουίς Σπαν, τον ενημέρωσαν για τη συμφωνία του Σολδάνο με την ελληνική ομάδα και παράλληλα οι Πειραιώτες έστειλαν την προσφορά τους στον αργεντίνικο σύλλογο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα πληρώσει ο Ολυμπιακός στην Ουνιόν, αλλά όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Σάντα Φε θα λάβει μεταξύ από 1 έως 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα πολλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σολδάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Η συμφωνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ως τον εκλεκτό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουνιόν κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Σολδάνο, με το υπόλοιπο 25% να ανήκει στον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, για το δεύτερο ποσοστό ο Αργεντινός είναι πιθανό να λάβει ένα έξτρα ποσό, ώστε η ομάδα του Πειραιά να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του.
Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί και τυπικά, κάτι που φαίνεται ότι είναι πιθανό να γίνει άμεσα, τότε ο Σολδάνο θα ταξιδέψει για την Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το… κανονικό συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς που τον ήθελε πολύ και το καλοκαίρι.
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου