Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό


Αποκάλυψη από την Αργεντινή: Επήλθε συμφωνία Ολυμπιακού-Ουνιόν για Σολδάνο


Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρήκε τον επιθετικό που αναζητούσε για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του στο πρόσωπο του Φράνκο Σολδάνο, έναν παίκτη που απασχολεί τους ερυθρόλευκους από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά πλέον είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο μεγάλο λιμάνι, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι μία… ανάσα από το deal για τον 24χρονο σέντερ φορ, καθώς μετά τη δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι τα βρήκε και με την ομάδα του.
Όπως αναφέρουν στη «χώρα του τανγκό», ο παίκτης και ο δικηγόρος του συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ουνιόν Σάντα Φε, Λουίς Σπαν, τον ενημέρωσαν για τη συμφωνία του Σολδάνο με την ελληνική ομάδα και παράλληλα οι Πειραιώτες έστειλαν την προσφορά τους στον αργεντίνικο σύλλογο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα πληρώσει ο Ολυμπιακός στην Ουνιόν, αλλά όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Σάντα Φε θα λάβει μεταξύ από 1 έως 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα πολλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σολδάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Η συμφωνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ως τον εκλεκτό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουνιόν κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Σολδάνο, με το υπόλοιπο 25% να ανήκει στον πατέρα του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, για το δεύτερο ποσοστό ο Αργεντινός είναι πιθανό να λάβει ένα έξτρα ποσό, ώστε η ομάδα του Πειραιά να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του.
Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί και τυπικά, κάτι που φαίνεται ότι είναι πιθανό να γίνει άμεσα, τότε ο Σολδάνο θα ταξιδέψει για την Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το… κανονικό συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς που τον ήθελε πολύ και το καλοκαίρι.
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου