Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Στο «σφυρί» η βίλα που υποθήκευσε ο Βασίλης Τσιάρτας στο Μαρούσι

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου, 2018, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Ο παλαίμαχος άσος έχει βάλει υποθήκη το πολυτελές σπίτι του στο Μαρούσι, ήδη από το 2008, ώστε να καλύψει τα δάνεια συνολικού ύψους, περίπου, δύο εκατομμυρίων ευρώ
Στο «σφυρί» η βίλα που υποθήκευσε ο Βασίλης Τσιάρτας στο Μαρούσι Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, όπως χιλιάδες ακίνητα, βγαίνει η πολυτελής κατοικία με πισίνα που έχει στο Μαρούσι ο Βασίλης Τσιάρτας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»... Ο λόγος που οδήγησε στη χρεωκοπία τον γνωστό ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός ότι είχε επενδύσει 450.000 ευρώ σε βιομηχανία κεραμοποιίας και αυτή η επιχειρηματική προσπάθειά του αποδείχθηκε καταστροφική. Η οικονομική κρίση αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο και οδήγησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε οικονομικό τέλμα.
Ο παλαίμαχος άσος έχει βάλει υποθήκη τη βίλα του στο Μαρούσι, ήδη από το 2008, ώστε να καλύψει τα δάνεια συνολικού ύψους, περίπου, δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός του και από τα προηγούμενα χρόνια έφτανε πλέον τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ. Το οριστικό χτύπημα, όμως, το δίνει στον Βασίλη Τσιάρτα η Εφορία, η οποία φαίνεται να έχει εγγράψει υποθήκη το σπίτι του -προς 560.000 ευρώ- για οφειλές προς τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, σύμφωνα με τα όσα γράφει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής
Η πολυτελής βίλα τού ποδοσφαιριστή στο Μαρούσι βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς 1 εκατομμύριο, 60.000 ευρώ. Πρόκειται για μία πολυτελή μονοκατοικία 650 τετραγωνικών μέτρων η οποία κατασκευάστηκε το 2002 όταν ο Τσιάρτας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τη Σεβίλλη όπου αγωνιζόταν.
Όσον αφορά τις τράπεζες: «Στις 14 Μαΐου 2018 η τράπεζα επισπεύδει την αναγκαστική κατάσχεση του ακινήτου για 200.000 ευρώ. Την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η βίλα του ποδοσφαιριστή στο Μαρούσι που είχε μπει υποθήκη για τα δάνεια βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς 1.060.000 ευρώ.Πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή λένε ότι το ακίνητο δεν πουλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο ίδιος κάνει ενέργειες για να το σώσει...»
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου