Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Σε τελικό στάδιο οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Θυμάστε το Τσίπρα μερικά χρόνια πριν:

"Go back Madame Merkel, go back"?  

Η διήμερη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα προγραμματίζεται για τα μέσα Ιανουαρίου


Σε τελικό στάδιο οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα | tovima.gr
Όλο και πιο κοντά σε νέα επίσκεψη στην Ελλάδα είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συναντήσει την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, στη σκιά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επιτελεία των Τσίπρα – Μέρκελ τακτοποιούν τις τελικές λεπτομέρειες για την επίσκεψη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και να διαρκέσει δύο ημέρες.
Η γερμανίδα καγκελάριος αναμένεται να δώσει ένα θετικό μήνυμα για την ελληνική οικονομία, αλλά παράλληλα θα ασκήσει και πιέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως τονίζουν πηγές του Μαξίμου η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν ο Ζόραν Ζάεφ ολοκληρώσει την προβλεπόμενη συνταγματική αναθεώρηση και πλέον η Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να πάρει τον δρόμο για την ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου