Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Σε τελικό στάδιο οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Θυμάστε το Τσίπρα μερικά χρόνια πριν:

"Go back Madame Merkel, go back"?  

Η διήμερη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα προγραμματίζεται για τα μέσα Ιανουαρίου


Σε τελικό στάδιο οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα | tovima.gr
Όλο και πιο κοντά σε νέα επίσκεψη στην Ελλάδα είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συναντήσει την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, στη σκιά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επιτελεία των Τσίπρα – Μέρκελ τακτοποιούν τις τελικές λεπτομέρειες για την επίσκεψη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και να διαρκέσει δύο ημέρες.
Η γερμανίδα καγκελάριος αναμένεται να δώσει ένα θετικό μήνυμα για την ελληνική οικονομία, αλλά παράλληλα θα ασκήσει και πιέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως τονίζουν πηγές του Μαξίμου η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν ο Ζόραν Ζάεφ ολοκληρώσει την προβλεπόμενη συνταγματική αναθεώρηση και πλέον η Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να πάρει τον δρόμο για την ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου