Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

"Χαράς Ευαγγέλια" Ανοδος πάνω από 1.000 μονάδες για το Dow Jones


Η καλύτερη μέρα της Wall Street εδώ και 10 χρόνια


(AP Photo/Richard Drew)

Πέμπτη, 27 Δεκεμβριου, 2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με άνοδο πάνω από 1.000 μονάδες, την μεγαλύτερη ημερήσια στην ιστορία, έκλεισε τη συνεδρίαση της Τετάρτης ο Dow Jones καθώς η Wall Street είχε μία από τις καλύτερες ημέρες συναλλαγών για τις μετοχές εδώ και 10 χρόνια.
Οι επενδυτές «πήραν πίσω» όλες τις απώλειες από την πτώση της παραμονή των Χριστουγέννων.
Ειδικότερα, ο Dow Jones είχε άνοδο 5% ή 1.086 μονάδες στις 22.878. Ο S&P 500 είχε επίσης άνοδο 5% ή 116 μονάδες στις 2.467. Ο Nasdaq κέρδισε 5,8% ή 361 μονάδες στις 6.554.
Οι μετοχές των εταιρειών ενέργειας είχαν πολύ σημαντικά κέρδη, καθώς η τιμή του πετρελαίου είχε τη μεγαλύτερη αύξηση εδώ και πάνω από 2 χρόνια.
Οι οικονομολόγοι έκαναν λόγο για «reflex rally» (ράλι αντίδρασης) μετά την πτώση της Δευτέρας που έθεσε την Wall Street σε τροχιά για τον χειρότερο Δεκέμβριο από την Μεγάλη Υφεση και έπειτα.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου