Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Ζάχαρη στα φρούτα: Πρέπει να την αποφεύγουμε;


Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου, 2018


«Πρέπει να αποφεύγετε τα φρούτα επειδή έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη». Αυτός είναι ένας διαδεδομένος διατροφικός μύθος που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κανείς δεν πάχυνε επειδή έτρωγε φρούτα ή λαχανικά. Αντιθέτως, τα φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, ζάχαρη και αλάτι είναι αυτά που προσθέτουν κιλά και καλό θα ήταν να τα αντικαταστήσετε με φρούτα και λαχανικά.
Σύμφωνα με έρευνα του Pennington Biomedical Research Center σχετικά με τις διατροφικές αλλαγές και το πώς αυτές επηρεάζουν το αδυνάτισμα, η αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών συμβάλλει στη μείωση και τη διατήρηση του βάρους.
Τα φρούτα, όταν τρώγονται ολόκληρα, είναι χορταστικά και αποτρέπουν την υπερφαγία. Επίσης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και προσφέρουν σημαντικά διατροφικά οφέλη.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα επεξεργασμένα γλυκά με φρούτα, αφού ικανοποιούν την ανάγκη για κάτι γλυκό, χωρίς να σας επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες.
Αν δε συμπεριλάβετε φρούτα στο διαιτολόγιό σας, ο οργανισμός σας θα έχει έλλειψη σε σημαντικές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά.
Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφεύγετε τους χυμούς φρούτων, αφού ένας χυμός φρούτων, ακόμη και σπιτικός, σας επιβαρύνει με όση ζάχαρη περιέχεται σε δύο τουλάχιστον φρούτα, χωρίς να σας προσφέρει φυτικές ίνες.
Σε κάθε περίπτωση, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, καλό θα είναι να αποφεύγετε τις υπερβολές, ακόμη και στην κατανάλωση φρούτων, προσέχοντας πάντα τις θερμίδες σας.
Πηγή: vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου