Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΗΠΑ: Πάλι παιχνίδια οι ΄κυβερνώντες. Δεν επετεύχθη συμφωνία στη Γερουσία για τον προϋπολογισμό.


Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, 2018


27ektakti101-thumb-large--2
Η αμερικανική γερουσία διέκοψε προσωρινά τις συζητήσεις για την επίτευξη ενός συμβιβασμού, που θα έβαζε τέλος στη μερική αναστολή των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ και μετέθεσε τις διαπραγματεύσεις για μετά τα Χριστούγεννα, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της πλειοψηφίας της Γερουσίας Μιτς Μακόνελ.
«Η Γερουσία θα συγκληθεί για μια συνεδρίαση τεχνικού επιπέδου την 24η Δεκεμβρίου. Η επόμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας προβλέπεται για την 27η Δεκεμβρίου» δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, επιβεβαιώνοντας την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Λευκού Οίκου και του Κογκρέσου για το θέμα της χρηματοδότησης ενός τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.
Ο Λευκός Οίκος επανέλαβε σήμερα ότι ο Τραμπ συνεχίζει να πιέζει για το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή ενός τείχους κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό.
Μετά τη συνάντηση που είχε στον Λευκό Οίκο με Ρεπουμπλικανούς βουλευτές, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter σχετικά με την ανάγκη που υπάρχει για την ασφάλεια των συνόρων προκειμένου να αποτραπεί «η κρίση της παράνομης δραστηριότητας».
Από την άλλη, ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ επισήμανε ότι όποια πρόταση που θα περιελάμβανε χρήματα για το τείχος, θα την απέρριπτε το κόμμα του.
Η συνάντηση που έγινε το απόγευμα μεταξύ του Σούμερ, του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Μικ Μάλβανι δεν καρποφόρησε.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου