Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Σοκολάτες και καραμέλες

 Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2018


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξηγεί στα παιδιά ότι δεν πήρε χρήματα αλλά καραμέλες για την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας. Φωτογραφία Οικουμενικό Πατριαρχείο/Νίκος Μαγγίνας
Μπράβο του Πέτρου του Ποροσένκο, Αρχοντα σοκολατένιο της Ουκρανίας, πρέπει να είναι πολύ καπάτσος αφού κατόρθωσε και «χρημάτισε» τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να χορηγήσει Αυτοκεφαλία στην Εκκλησία της χώρας του όχι με ντόλαρς, ή ευρώ ή επιτέλους με hryvnia –ναι έτσι λέγεται το εθνικό νόμισμα της Ουκρανίας-, αλλά με σοκολάτες και καραμέλες.
Το απεκάλυψε ο ίδιος ο Πατριάρχης την παραμονή των Χριστουγέννων στους μαθητές και μαθήτριες των ελληνικών σχολείων της Κωνσταντινούπολης που πήγαν στο Φανάρι για να του πουν τα κάλαντα.
Σας θυμίζω -Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018- τι είπε στα παιδιά: «Αν και η Ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτή την Αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα, αλλά πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του Ποροσένκο».
Ολα αυτά βέβαια τα αστεία και παιχνιδίστηκα είναι καλά και γελαστικά, αλλά ο πονηρός Πούτιν όντας επαγγελματίας δολιοφθορέας της θείας KGB, δεν καταλαβαίνει από τέτοια σοκολατένια και καραμελίστικα, αλλά χρειάζεται ένα δυνατό ανατόλιουμ πεσκέσι για να μην ξαναπεί κακές κουβέντες για τον Πατριάρχη του Γένους, αλλιώς οι σοκολάτες κι οι καραμέλες θα λιώσουν και θα απομείνει στο τέλος η ρετσινιά του Πούτιν.
Θ.Κ., Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου