Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Σοκολάτες και καραμέλες

 Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2018


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξηγεί στα παιδιά ότι δεν πήρε χρήματα αλλά καραμέλες για την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας. Φωτογραφία Οικουμενικό Πατριαρχείο/Νίκος Μαγγίνας
Μπράβο του Πέτρου του Ποροσένκο, Αρχοντα σοκολατένιο της Ουκρανίας, πρέπει να είναι πολύ καπάτσος αφού κατόρθωσε και «χρημάτισε» τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να χορηγήσει Αυτοκεφαλία στην Εκκλησία της χώρας του όχι με ντόλαρς, ή ευρώ ή επιτέλους με hryvnia –ναι έτσι λέγεται το εθνικό νόμισμα της Ουκρανίας-, αλλά με σοκολάτες και καραμέλες.
Το απεκάλυψε ο ίδιος ο Πατριάρχης την παραμονή των Χριστουγέννων στους μαθητές και μαθήτριες των ελληνικών σχολείων της Κωνσταντινούπολης που πήγαν στο Φανάρι για να του πουν τα κάλαντα.
Σας θυμίζω -Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018- τι είπε στα παιδιά: «Αν και η Ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτή την Αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα, αλλά πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του Ποροσένκο».
Ολα αυτά βέβαια τα αστεία και παιχνιδίστηκα είναι καλά και γελαστικά, αλλά ο πονηρός Πούτιν όντας επαγγελματίας δολιοφθορέας της θείας KGB, δεν καταλαβαίνει από τέτοια σοκολατένια και καραμελίστικα, αλλά χρειάζεται ένα δυνατό ανατόλιουμ πεσκέσι για να μην ξαναπεί κακές κουβέντες για τον Πατριάρχη του Γένους, αλλιώς οι σοκολάτες κι οι καραμέλες θα λιώσουν και θα απομείνει στο τέλος η ρετσινιά του Πούτιν.
Θ.Κ., Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου