Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2018


  • ΥΠΥΜΕ & ΥΠΕΝ:Κανονικά οι διαδικασίες για έκδοση οικοδομικών αδειών στο Μάτι. Τα συναρμόδια υπουργεία στην ανακοίνωση που εξέδωσαν εχθές το βράδυ, διαβεβαιώνουν ότι οι διαδικασίες για την έκδοση οικοδομικών αδειών στο Μάτι έχουν ξεκινήσει κανονικά. .
  • Σύλληψη 21χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Στη σύλληψη 21χρονου Σύριου, ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε παράνομα με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο 17 αλλοδαπούς, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. .
  • Λύση για τα ασυνόδευτα παιδιά που είναι στο Νοσοκομείο Παίδων. Λύση δόθηκε για τα 75 ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες που παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καθώς δεν υπάρχουν θέσεις στις δομές φιλοξενίας. .
  • Μπακογιάννης: Η Αθήνα να γίνει μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες . Tο βασικό μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην συζήτηση που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού. .
  • Πιτ μπουλ δάγκωσε στο πρόσωπο κοριτσάκι που έλεγε τα κάλαντα στο Ίλιον. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο στη Χειρουργική κλινική .
Κόσμος
  • Αίγυπτος: Τέσσερις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη σε λεωφορείο. Η έκρηξη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στη συνοικία Αλ Μαριουτίγια της Γκίζας, στη νοτιοδυτική περιφέρεια του Καΐρου. .
  • Φιλιππίνες: Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών και προειδοποίηση για τσουνάμι. Ο σεισμός σημειώθηκε νοτιοανατολικά της πόλης Νταβάο σε βάθος 59 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το USGS. .
  • Σφοδρή κριτική στον Όρμπαν για μετακίνηση αγάλματος . Την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης δέχεται ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν για το γεγονός ότι έδωσε εντολή σήμερα για την μετακίνηση ενός αγάλματος του Ίμρε Νάγκι, ενός εκ των προκατόχων του, που θεωρείται ήρωας της αντίστασης κατά τη σοβιετική εισβολή του 1956. .
  • Πώς το τηλεφώνημα Τραμπ στον Ερντογάν άλλαξε τον πόλεμο στη Συρία. Τι φέρεται να είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Τούρκο ομόλογο του κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας και πώς οδηγήθηκε στην απόφαση απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων από την Συρία. .
  • Ινδία: Για πρώτη φορά στέλνει αστροναύτες στο διάστημα. Η Ινδία θα στείλει πλήρωμα με τρεις αστροναύτες στο διάστημα έως το 2022, η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο διαστημικό πρόγραμμα της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. .
Πολιτική
  • Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας. Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί το Σάββατο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. .
  • Ιβάνοφ: Άλλα λέει ο Ζάεφ και άλλα ο Τσίπρας με τον Παυλόπουλο. Κάλεσε τους βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού να απορρίψουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και την τροποποίηση του Συντάγματος. .
  • Παραίτηση υπέβαλλε ο Σγουρίδης. Δεν έγινε δεκτή από τον Πάνο Καμμένο. Κρίση στους ΑΝΕΛ καθώς μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Παναγιώτη Σγουρίδη .
  • Αδειάζει Σγουρίδη ο Καμμένος περί θερμού επεισοδίου . «Θεωρίες φαντασίας». Ο κ Καμμένος πρόσθεσε πως είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. .
  • Μαλέλης σε Παππά: Κάποιοι βίαστηκαν να χαρούν. «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί» αναφέρει σε tweet του ο γραμματέας επικοινωνίας τους ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης .
Οικονομία
  • Συνάντηση Τσίπρα -Ένωσης Τραπεζών: Παράταση προστασίας της πρώτης κατοικίας. Στη συνάντηση του πρωθυπουργού με το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για εντατικοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να επιταχυνθεί η μείωση των κόκκινων δανείων, η χρηματοδότηση της οικονομίας και η προστασία της πρώτης κατοικίας. .
  • Alpha Bank: Το 2018 έτος καμπής. Οι προκλήσεις για το 2019 . Οι προκλήσεις για την ελληνική οικονομία το 2019 είναι πολλές, σύμφωνα με τους αναλυτές της τράπεζας .
  • Σύσκεψη στο Μαξίμου με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών για το νόμο Κατσέλη. Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, με κύριο θέμα -μεταξύ άλλων- την αλλαγή του πλαισίου για την προστασία της πρώτης κατοικίας που θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη. .
  • Επίδομα θέρμανσης:Ποιοι είναι οι δικαιούχοι ανά περιοχές. Υπογράφηκε σήμερα η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2018-2019. .
  • Έως 31 Δεκεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας-Τα πρόστιμα για εκπρόθεσμη καταβολή . Μέχρι την τελευταία ημέρα του έτους, εάν δεν δοθεί παράταση, θα μπορούν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019. .
Αθλητισμός
  • Φάρσα η είδηση ότι ο Πικέ αναλαμβάνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα . Η είδηση αναπαράχθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι πρόκειται για φάρσα καθώς, η 28η Δεκεμβρίου είναι η ημέρα των Αθώων Αγίων για τους Ισπανούς, δηλαδή η ισπανική «Πρωταπριλιά». .
  • Euroleague: Νίκη «θρίλερ» για τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε σε ένα δραματικό ματς 94-92 την Αρμάνι Μιλάνο στο «Νόκια Αρίνα» για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έφτασε στο 5-10 το ρεκόρ τη στη φετινή διοργάνωση, αφήνοντας στο 7-8 την πρωταθλήτρια Ιταλίας. .
  • Έχασε την... μπάλα και υπέστη κάζο στην Πόλη ο Ολυμπιακός!. Η ουραγός Νταρουσάφακα των 12 σερί ηττών έκανε... πάρτι απέναντι στον τραγικό Ολυμπιακό, ο οποίος όταν αποφάσισε να ξυπνήσει ήταν πολύ αργά και έτσι τον νίκησε 79-75, για να τον ρίξει στο 9-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου