Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ένατος στον κόσμο ο Ολυμπιακός! Θρυλική επίδοση σε τίτλους

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου, 2018
Με 75 τίτλους στην κατοχή του, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός βρίσκεται στην 9η θέση του κόσμου, με τις συλλογικές κατακτήσεις στην ιστορία του, να τον τοποθετούν μεταξύ των πιο θρυλικών ομάδων ανά το πλανήτη.
Με αφορμή τη νέα κατάκτηση τίτλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η ισπανική έκδοση του goal.com, κατέγραψε τη “μάχη” των τροπαίων σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ των κορυφαίων.
Πιο συγκεκριμένα, με τους 75 εγχώριους τίτλους τους, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 9η θέση, πίσω από τους Μαδριλένους και τη Μπαρτσελόνα, που έχουν πλέον από 90, αλλά και μια σειρά από άλλες θρυλικές ομάδες, όπως η Αλ Αχλί, η Ρέιντζερς και η Νασιονάλ Μοντεβιδέο.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι η μοναδική ομάδα στην πρώτη 20άδα, με το σύνολο των τίτλων του να αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, μη έχοντας έστω έναν ευρωπαϊκό τίτλο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου