Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

Ένατος στον κόσμο ο Ολυμπιακός! Θρυλική επίδοση σε τίτλους

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου, 2018
Με 75 τίτλους στην κατοχή του, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός βρίσκεται στην 9η θέση του κόσμου, με τις συλλογικές κατακτήσεις στην ιστορία του, να τον τοποθετούν μεταξύ των πιο θρυλικών ομάδων ανά το πλανήτη.
Με αφορμή τη νέα κατάκτηση τίτλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η ισπανική έκδοση του goal.com, κατέγραψε τη “μάχη” των τροπαίων σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ των κορυφαίων.
Πιο συγκεκριμένα, με τους 75 εγχώριους τίτλους τους, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 9η θέση, πίσω από τους Μαδριλένους και τη Μπαρτσελόνα, που έχουν πλέον από 90, αλλά και μια σειρά από άλλες θρυλικές ομάδες, όπως η Αλ Αχλί, η Ρέιντζερς και η Νασιονάλ Μοντεβιδέο.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι η μοναδική ομάδα στην πρώτη 20άδα, με το σύνολο των τίτλων του να αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, μη έχοντας έστω έναν ευρωπαϊκό τίτλο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου