Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Μαλλιά κουβάρια στη Βουλή -Γρηγοράκος: «Κάτσε κάτω ρε τσόκαρο» -Καββαδία: «Κάτσε κάτω ρε γελοίε»



Φωτογραφίες: Eurokinissi/Intimenews
Την ένταση πυροδότησε η αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην χθεσινή ομιλία Μητσοτάκη για την οποία είπε ότι ήταν ό,τι πιο διχαστικό έχει ακούσει. «Ποτέ δεν είπαμε εχθές ότι υπάρχουν προδότες εδώ. Ο πρωθυπουργός μάλιστα είπε ότι οι διαφωνίες είναι θεμιτές» σημείωσε ο υπ. Οικονομικών προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε γαλάζιους και πράσινους βουλευτές, οι οποίοι υπενθύμιζαν στον κ. Τσακαλώτο ότι βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού χαρακτήριζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ως «Τσολάκογλου», «προδότες» και «γερμανοτσολιάδες».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα ΚαββαδίαΒουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατήγγειλαν ότι η Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη προς τον κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο φέρεται να είπε «κάτσε κάτω ρε γελοίε. Τα ίδια που λέει ο Βενιζέλος λες και εσύ».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία
Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Λεωνίδας ΓρηγοράκοςΑπό την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως υποστηρίζουν ότι η βουλευτής δεν χρησιμοποίησε τις συγκεκριμένες εκφράσεις αλλά ανέφερε «σαν δεν ντρέπεσαι. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι». Υποστηρίζουν δε ότι η αρχή έγινε από τον κ. Γρηγοράκο που απευθυνόμενος στην κυρία Καββαδία είπε: «Κάτσε κάτω ρε τσόκαρο. Πήγαινε σε κανέναν υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να σε διορίσει».
Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Λεωνίδας Γρηγοράκος
Και καβγάς Κατσίκη-Κεγκέρογλου
Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης ενοχλήθηκε από την αποχώρηση βουλευτών από την αίθουσα την ώρα που ξεκινούσε την ομιλία του. Ο κ. Κεγκέρογλου τον αποκάλεσε αναιδέστατο και ο καβγάς δεν άργησε να φουντώσει.
«Είστε αναιδέστατος. Είμαστε εδώ και σας ακούμε» είπε ο κ. Κεγκέρογλου.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας ΚατσίκηςΟ Κ. Κατσίκης εκεί, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον Βασίλη Κεγκέρογλου:. «Όχι σε εμένα αυτά, Κεγκέρογλου, στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν… Περισσότερο σεβασμό, κάνεις φασαρία, ντροπή σου», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κατσίκης και ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους, είπε: «Αν ψάχνεις να βρεις αναιδέστατους κοίτα στον καθρέφτη και φτύσε τον καθρέφτη μέχρι να μαυρίσει το είδωλό του και αν θέλεις και συνέχεια εδώ είμαι».
Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου