Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Έγινε στη Βοστώνη το 40νθήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Μαρτυρία γιατρού για Κατσίφα : Του έδωσαν χαριστική βολή | in.gr
         
Η επιμνημόσυνος δέηση έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή από τον Βορειοηπειρωτικό Σύλλογο Βόρειος Ήπειρος και την παρακολούθησαν πλήθος κόσμου.  Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς, ο αντιπρόεδρο της Παμακεδονικής κ. Ιωάννης Κατσαρός, η κυβερνήτης της Παμακεδονικής κ. Στέλλα Γώγου, οι καθηγητές Αθανάσιος Μπίντας και Νίκος Λυγερός που ήρθαν από την Ελλάδα και λίγο αργότερα μίλησαν στο Μαλειώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για την Μακεδονία. 

Ακόμα εκεί ήταν οι πρώην Πρόεδροι της Παμακεδονικής κ.κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και Δημήτριος Χατζής, ο πρώην Κυβερνήτης της Παμακεδονικής κ. Θωμάς Μπουκουβάλας, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Όλγα Φώτου, δεκάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος.
Οι ιερείς πρωτοπρεσβύτερός Αλκιβιάδης Καλύβας και ο πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεως Βοστώνη π. Θεόδωρος Μπάρμπας μίλησαν για τον αδικοχαμένο Έλληνα της Βορείου Ηπείρου.  Μάλιστα ο π. Καλύβας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και αυτός γεννήθηκε στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.
Μετά τη θεία λειτουργία δόθηκε δεξίωση από τον Σύλλογο Βόρειος Ήπειρος και την κοινότητα στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου οι καθηγητές κ.κ. Μπίντας και Λυγερός έκαναν χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στο ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα ο οποίος λίγες μόνο ώρες πριν τον σκοτώσουν είπε σε δικούς του ανθρώπους ότι «οι Αλβανοί θα με φάνε».

1 σχόλιο:

  1. Ο Πάτερ Καλύβας μέ ειχε στεφανώσει και βάφτισε τον γιό μου οταν ηταν στον Αγιο Σπυριδωνα στην Νεα Υορκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή