Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Έγινε στη Βοστώνη το 40νθήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Μαρτυρία γιατρού για Κατσίφα : Του έδωσαν χαριστική βολή | in.gr
         
Η επιμνημόσυνος δέηση έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή από τον Βορειοηπειρωτικό Σύλλογο Βόρειος Ήπειρος και την παρακολούθησαν πλήθος κόσμου.  Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς, ο αντιπρόεδρο της Παμακεδονικής κ. Ιωάννης Κατσαρός, η κυβερνήτης της Παμακεδονικής κ. Στέλλα Γώγου, οι καθηγητές Αθανάσιος Μπίντας και Νίκος Λυγερός που ήρθαν από την Ελλάδα και λίγο αργότερα μίλησαν στο Μαλειώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για την Μακεδονία. 

Ακόμα εκεί ήταν οι πρώην Πρόεδροι της Παμακεδονικής κ.κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και Δημήτριος Χατζής, ο πρώην Κυβερνήτης της Παμακεδονικής κ. Θωμάς Μπουκουβάλας, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Όλγα Φώτου, δεκάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος.
Οι ιερείς πρωτοπρεσβύτερός Αλκιβιάδης Καλύβας και ο πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεως Βοστώνη π. Θεόδωρος Μπάρμπας μίλησαν για τον αδικοχαμένο Έλληνα της Βορείου Ηπείρου.  Μάλιστα ο π. Καλύβας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι και αυτός γεννήθηκε στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.
Μετά τη θεία λειτουργία δόθηκε δεξίωση από τον Σύλλογο Βόρειος Ήπειρος και την κοινότητα στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου οι καθηγητές κ.κ. Μπίντας και Λυγερός έκαναν χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στο ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα ο οποίος λίγες μόνο ώρες πριν τον σκοτώσουν είπε σε δικούς του ανθρώπους ότι «οι Αλβανοί θα με φάνε».

1 σχόλιο:

  1. Ο Πάτερ Καλύβας μέ ειχε στεφανώσει και βάφτισε τον γιό μου οταν ηταν στον Αγιο Σπυριδωνα στην Νεα Υορκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή