Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Απόψε το επίσημο Δείπνο και αύριο η Παρέλαση της Βοστώνης

Σάββατο, 21 Απριλίου, 2018

Ανοικτή πρόσκληση σε όλο τον Ελληνισμό.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εδώ και τρεις ημέρες δεν υπάρχουν προσκλήσεις εισόδου για το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας που θα γίνει απόψε, sold out. Οι υπεύθυνοι μας πληροφορούν ότι θα υπάρχουν πολλοί νέοι και ακαδημαϊκοί. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Γενικός Πρόξενος, κ. Στράτος Ευθυμίου, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, Αριστοτέλης Βαλσαμίδης Αντιπλοίαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, Δημήτρης Καφαντάρης Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος. Την προσευχή θα κάνει ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος ενώ κύριος ομιλητής της βραδιάς είναι ο κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης γνωστός από το έργο “ΕΛΕΝΗ” που είναι και Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας.
Θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσία όλου του σώματος των Ευζώνων της Ομοσπονδίας που αποτελείται από 18 νέους ενώ παραδοσιακούς χορούς θα χορέψει το συγκρότημα της Μητροπόλεως Βοστώνης.
Θα δοθούν τέσσερις υποτροφίες σε φοιτητές/φοιτήτριες και θα βραβευτεί ο ιατρός και ακαδημαϊκός Βασίλειος Ζαννής, καθηγητής του Boston University.

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Πριν τις 1:00μμ όλοι στην Boylston Street

Η παρέλαση αρχίζει από την Massachusetts Avenue και τελειώνει στο δημοτικό κήπο, Boston Common. Αμέσως μετά 6 χορευτικά συγκροτήματα θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς πλησίον του “gazeboμέσα στο πάρκο. 

Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω ο Ελληνισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου