Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Στον τελικό του όπεν Βαρκελώνης ο 19χρονος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς
(AP Photo/Manu Fernandez)
Ο 19χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, ίσως την καλύτερη έως τώρα στην καριέρα του -μέχρι την επόμενη- και προκρίθηκε στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης.
Ο Ελληνας τενίστας (No 64 στην παγκόσμια κατάταξη) κέρδισε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) τον Ισπανό Pablo Carreno Busta (No 11) στον ημιτελικό.
Ο Τσιτσιπάς, που δεν έχει χάσει ούτε σετ έως τώρα στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στο τελικό τον Rafael Nadal, o οποίος στον άλλο ημιτελικό κέρδισε τον Βέλγο, David Goffin με 6-4, 6-0 σε δύο σετ.
Στον δρόμο για τον τελικό ο Ελληνας τενίστας έχει κερδίσει: Diego Schwartzman, Albert Ramos-Vinolas, Dominic Thiem και Pablo Carreno Busta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου