Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Πτήση-θρίλερ για αεροσκάφος που επέβαινε ο Τέρενς Κουίκ

Επαθε βλάβη ο κινητήρας και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Πτήση-θρίλερ για αεροσκάφος που επέβαινε ο Τ. Κουίκ
Σάββατο, 28 Απριλίου, 2018
Κινδύνεψε αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών το οποίο είχε απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη και κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Στο αεροπλάνο επέβαινε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος περιέγραψε με ανάρτησή του στο twitter τις δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι επιβάτες στον αέρα, όταν έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροσκάφους με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να επιστρέψει για αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη πετώντας σχεδόν πάνω από τις στέγες των σπιτιών!

Σοβαρή περιπέτεια στο αέρα για τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, κατά τη διάρκεια πτήσης των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Όπως έγραψε στο twitter τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες στο αεροπλάνο, λαχτάρησαν από την βλάβη που υπέστη το αεροποπλάνο εν πτήσει και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αεροπλάνο να επιστρέψει πίσω εν μέσω δυνατών τριγμών λόγω βλάβης στον κινητήρα.

«Βλάβη στοn δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση. 45’ πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας». ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ Κουίκ για να συμπληρώσει σε νεότερη ανάρτηση :

«Μας έβαλαν σε άλλο αεροπλάνο. Απογείωση σε λίγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου