Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Πτήση-θρίλερ για αεροσκάφος που επέβαινε ο Τέρενς Κουίκ

Επαθε βλάβη ο κινητήρας και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Πτήση-θρίλερ για αεροσκάφος που επέβαινε ο Τ. Κουίκ
Σάββατο, 28 Απριλίου, 2018
Κινδύνεψε αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών το οποίο είχε απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη και κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Στο αεροπλάνο επέβαινε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος περιέγραψε με ανάρτησή του στο twitter τις δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι επιβάτες στον αέρα, όταν έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροσκάφους με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να επιστρέψει για αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη πετώντας σχεδόν πάνω από τις στέγες των σπιτιών!

Σοβαρή περιπέτεια στο αέρα για τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, κατά τη διάρκεια πτήσης των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Όπως έγραψε στο twitter τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες στο αεροπλάνο, λαχτάρησαν από την βλάβη που υπέστη το αεροποπλάνο εν πτήσει και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αεροπλάνο να επιστρέψει πίσω εν μέσω δυνατών τριγμών λόγω βλάβης στον κινητήρα.

«Βλάβη στοn δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση. 45’ πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας». ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ Κουίκ για να συμπληρώσει σε νεότερη ανάρτηση :

«Μας έβαλαν σε άλλο αεροπλάνο. Απογείωση σε λίγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου