Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Πτήση-θρίλερ για αεροσκάφος που επέβαινε ο Τέρενς Κουίκ

Επαθε βλάβη ο κινητήρας και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Πτήση-θρίλερ για αεροσκάφος που επέβαινε ο Τ. Κουίκ
Σάββατο, 28 Απριλίου, 2018
Κινδύνεψε αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών το οποίο είχε απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη και κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Στο αεροπλάνο επέβαινε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος περιέγραψε με ανάρτησή του στο twitter τις δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι επιβάτες στον αέρα, όταν έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροσκάφους με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να επιστρέψει για αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη πετώντας σχεδόν πάνω από τις στέγες των σπιτιών!

Σοβαρή περιπέτεια στο αέρα για τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, κατά τη διάρκεια πτήσης των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα. Όπως έγραψε στο twitter τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες στο αεροπλάνο, λαχτάρησαν από την βλάβη που υπέστη το αεροποπλάνο εν πτήσει και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αεροπλάνο να επιστρέψει πίσω εν μέσω δυνατών τριγμών λόγω βλάβης στον κινητήρα.

«Βλάβη στοn δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση. 45’ πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας». ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ Κουίκ για να συμπληρώσει σε νεότερη ανάρτηση :

«Μας έβαλαν σε άλλο αεροπλάνο. Απογείωση σε λίγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου