Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αγέραστος ο Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς στο TSAI Performance Center του Boston University




Ένα ωραίο κονσέρτο με Ηπειρώτικη μουσική με το κλαρίνο του Πέτρο-Λούκα Χαλκιά διοργάνωσε η Παν-Ηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής και ο Πρόεδρος της κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης, συγγραφέας, δημοσιογράφος και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου γνωστός και σαν Nicholas Gage (βλέπε φωτογραφία δεξιά).

Η διοργάνωση έγινε και με την συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου που έφτιαξε πριν πολλά χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί ο “δικός μας” από τον Πύργο Ηλείας κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος.
Κατάμεστη η αίθουσα από ομογενείς και όχι μόνο αφού παρευρέθηκαν και αρκετοί ξένοι φίλοι της Ηπειρώτικης μουσικής και του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Πέτρο-Λούκα Χαλκιά.
Μεταξύ των άλλων ήταν και οι: Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παν-Ηπειρωτικής Ένωσης κ. Χρυσόστομος Δήμας, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Όλγα Φώτου, η Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου “Πίνδος” κυρία Σοφία Παπαδογιαννάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος κ. Μενέλαος Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Worcester κ. Ηλίας Τζιάς, η συντονίστρια των Μακεδονικών Οργσνώσεων τηε Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη και πολλοί άλλοι.

Στο τραγούδι ήταν ο Κώστας Τζίμας, και στη μουσική οι: Πέτρο¨Λούκας Χαλκιάς, κλαρίνο, Βασίλης Κώστας λαούτο, Beth Bahia Cohen βιολί, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ντέφι.
www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου