Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Αγέραστος ο Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς στο TSAI Performance Center του Boston University
Ένα ωραίο κονσέρτο με Ηπειρώτικη μουσική με το κλαρίνο του Πέτρο-Λούκα Χαλκιά διοργάνωσε η Παν-Ηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής και ο Πρόεδρος της κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης, συγγραφέας, δημοσιογράφος και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου γνωστός και σαν Nicholas Gage (βλέπε φωτογραφία δεξιά).

Η διοργάνωση έγινε και με την συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου που έφτιαξε πριν πολλά χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί ο “δικός μας” από τον Πύργο Ηλείας κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος.
Κατάμεστη η αίθουσα από ομογενείς και όχι μόνο αφού παρευρέθηκαν και αρκετοί ξένοι φίλοι της Ηπειρώτικης μουσικής και του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Πέτρο-Λούκα Χαλκιά.
Μεταξύ των άλλων ήταν και οι: Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παν-Ηπειρωτικής Ένωσης κ. Χρυσόστομος Δήμας, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Όλγα Φώτου, η Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου “Πίνδος” κυρία Σοφία Παπαδογιαννάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος κ. Μενέλαος Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Worcester κ. Ηλίας Τζιάς, η συντονίστρια των Μακεδονικών Οργσνώσεων τηε Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη και πολλοί άλλοι.

Στο τραγούδι ήταν ο Κώστας Τζίμας, και στη μουσική οι: Πέτρο¨Λούκας Χαλκιάς, κλαρίνο, Βασίλης Κώστας λαούτο, Beth Bahia Cohen βιολί, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ντέφι.
www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου