Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Αγέραστος ο Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς στο TSAI Performance Center του Boston University
Ένα ωραίο κονσέρτο με Ηπειρώτικη μουσική με το κλαρίνο του Πέτρο-Λούκα Χαλκιά διοργάνωσε η Παν-Ηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής και ο Πρόεδρος της κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης, συγγραφέας, δημοσιογράφος και παραγωγός ταινιών κινηματογράφου γνωστός και σαν Nicholas Gage (βλέπε φωτογραφία δεξιά).

Η διοργάνωση έγινε και με την συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου που έφτιαξε πριν πολλά χρόνια και συνεχίζει να λειτουργεί ο “δικός μας” από τον Πύργο Ηλείας κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος.
Κατάμεστη η αίθουσα από ομογενείς και όχι μόνο αφού παρευρέθηκαν και αρκετοί ξένοι φίλοι της Ηπειρώτικης μουσικής και του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Πέτρο-Λούκα Χαλκιά.
Μεταξύ των άλλων ήταν και οι: Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παν-Ηπειρωτικής Ένωσης κ. Χρυσόστομος Δήμας, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Όλγα Φώτου, η Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου “Πίνδος” κυρία Σοφία Παπαδογιαννάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος κ. Μενέλαος Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Συλλόγου Worcester κ. Ηλίας Τζιάς, η συντονίστρια των Μακεδονικών Οργσνώσεων τηε Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη και πολλοί άλλοι.

Στο τραγούδι ήταν ο Κώστας Τζίμας, και στη μουσική οι: Πέτρο¨Λούκας Χαλκιάς, κλαρίνο, Βασίλης Κώστας λαούτο, Beth Bahia Cohen βιολί, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ντέφι.
www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου