Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παραιτήθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2018
gre1927011_32143732
Μετά την αποχώρηση του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Πιλαφτσής, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, υπέβαλε την παραίτησή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, και η παραίτηση του κ. Πιλαφτσή, όπως και εκείνη του κ. Κριμιζή, υπεβλήθη χθες, Τετάρτη. 
Ο κ. Πιλαφτσής είναι σμήναρχος εν αποστρατεία και μεταξύ άλλων συμμετείχε στη διαχείριση προγράμματος στρατιωτικών δορυφόρων Helios-2.
Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινή του επιστολή, ο κ. Κριμιζής διατύπωσε αιχμές για τις επιδιώξεις και τις στοχεύσεις της ηγεσίας του υπουργείου σε ό,τι αφορά τον ΕΛΔΟ.
Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν δέχθηκε να ηγηθεί ενός οργανισμού οι αρμοδιότητες του οποίου με υπουργικές αποφάσεις ακρωτηριάζονταν συνεχώς, για να μεταφερθούν σε μη ειδικούς, υπαλλήλους του υπουργείου.
Η παραίτηση του κ. Κριμιζή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης, που εξαπέλυσαν πυρά κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά. 
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου