Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ακραία πρόκληση Ερντογάν: Την Σμύρνη την έκαψαν οι Έλληνες στρατιώτες, την ώρα που υποχωρούσαν!


Κυριακή, 29 Απριλίου, 2018

«Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι…» – Μαθήματα παραχάραξης της ιστορίας για επικοινωνιακούς σκοπούς από τον Τούρκο πρόεδρο, λίγες ημέρες μετά την «επίθεση φιλίας» προς την Ελλάδα

Μαθήματα… παραχάραξης της ιστορίας παρέδωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.
Μιλώντας από την Σμύρνη, προπύργιο της αντιπολίτευσης, ο Ερντογάν φρόντισε να δείξει πόσο… εννοούσε το κάλεσμα ειρήνης που απηύθυνε πρόσφατα προς την Ελλάδα, κάνοντας άλλη μια επίθεση στη χώρα μας! Μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, κατηγορώντας τους Έλληνες ότι ήταν εκείνοι που την έκαψαν!
«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες, που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή» ήταν ακριβώς τα λόγια του Ερντογάν, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Οι πρόγονοί μας, δήλωσε εμφατικά ο Ερντογάν, δεν θέλησαν να καταστρέψουν, να κάψουν, επεδίωκαν πάντοτε να χτίσουν, να δημιουργήσουν, και αυτό, όπως είπε, φάνηκε από την ανάπτυξη της Σμύρνης μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου