Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Βραδιά των Φώτων που ένωσε τις διάφορες εθνικότητες στο Lowell

Δευτέρα, 30 Απριλίου, 2018
Προχθές, το Σάββατο, έγινε "Η Βραδιά των Φώτων" όπου χιλιάδες κάτοικοι του Lowell συναντήθηκαν γύρο από το κανάλι που χωρίζει τον πρώτο ορθόδοξο ναό των ΗΠΑ (Αγία Τριάδα) και τον πρώτο καθολικό ναό του Αγίου Πατρικίου (Saint Patrick).
Ο καιρός ήταν χαρά θεού, ότι έπρεπε για την υπαίθρια εκδήλωση.
Χιλιάδες άσπρες σακούλες (καραβάκια) με ένα φως η κάθε μία τοποθετήθηκαν μέσα στο νερό του καναλιού Suffolk που χωρίζει τις δύο ιστορικές κοινότητες των Ιρλανδών και των Ελλήνων.
Μία πλωτή εξέδρα ήταν η αφετηρία για το ταξίδι των μικρών βαρκούλων οι οποίες πάνω τους είχαν χαραγμένα μηνύματα αγάπης από τους αποστολείς τους.
Η Ελληνική κοινότητα είχε το δικό της περίπτερο και έδωσαν το παρόν πολλοί ελληνικής καταγωγής.
Από τη πλωτή εξέδρα τοποθετούσαν τις χιλιάδες βαρκούλες μέσα στο κανάλι που ήταν η κινητήριος δύναμη για την πόλη αφού από αυτό το νερό λουρουργούσαν τα μεγάλα εργοστάσια (νερόμυλοι).Χιλιάδες βαρκούλες με τα φωτάκια αναμένα περιμένουν τη σειρά τους στα τραπέζια για να ριχτούν στο νερό.  Στο βάθος ο ιερός ναός της Αγίας Τριάδας
www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου