Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

«Δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν» απαντούν οι Τούρκοι στον Γιούνκερ

Που ζήτησε την απελευθέρωση του δύο Ελλήνων στρατιωτικών

«Δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν» απαντούν οι Τούρκοι στον Γιούνκερ«Η τουρκική Δικαιοσύνη δεν παίρνει εντολές από κανέναν», ήταν η άμεση απάντηση - σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - του υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας στην προτροπή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από το βήμα της Ελληνικής Βουλής, να απελευθερωθούν άμεσα οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί.

Το τουρκικό dirilispostasi.com αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν, ζήτησε την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν λόγω παραβίασης των συνόρων. Το αίτημα του Γιούνκερ απαντήθηκε άμεσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Αμπντουλχαμίντ Γκιουλ που στην δήλωσή του τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να δίνει εντολές στην τουρκική Δικαιοσύνη»».
Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε δηλώσει από την Βουλή: «Η Ελλάδα έκανε πολλά για να τηρήσει τη συμφωνία μας με την Τουρκία. Γνωρίζω πως αυτό είναι δύσκολο, ιδίως σε μία στιγμή που η Τουρκία συνεχίζει να πράττει πράγματα παράνομα στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου» ανέφερε ο κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε πως στην πρόσφατη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επισημάνθηκε στην Τουρκία ότι πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας και ότι έχει υποχρέωση να ομαλοποιήσει τις σχέσεις της με όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. «Μην ξεχνάμε και τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία. Δεν μπορούν να λένε ότι η παρουσία δύο Ελλήνων στρατιωτών αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας. Πρέπει οπωσδήποτε αυτοί οι δύο Έλληνες να απελευθερωθούν» τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου