Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Αποκλείστηκε ΚΑΙ ο ΠΑΟ στη Μαδρίτη, στο Final 4 η Ρεάλ

Σάββατο, 28 Απριλίου, 2018

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟ στη Μαδρίτη, στο Final 4 η ΡεάλΣε ισπανική «ταυρομαχία» εξελίχθηκε το Game 4 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague στη Μαδρίτη, με τον Παναθηναϊκό να… να λαβώνεται από τα βέλη των γηπεδούχων στη δεύτερη περίοδο, να αντιδρά στον… επίλογο (μείωσε ακόμη και στους 3), αλλά να μην φτάνει την ανατροπή, ολοκληρώνοντας άδοξα και το εφετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι προς το φάιναλ φορ της Euroleague, πετώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο καλάθι των… αχρήστων το πλεονέκτημα της έδρας.
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 89-82 από την Ρεάλ, με τους Ισπανούς να γράφουν το 3-1 στη σειρά και να προκρίνονται για 9η φορά στην Ιστορία τους σε φάιναλ φορ, αφήνοντας το «τριφύλλι» για έκτη διαδοχική σεζόν εκτός.
Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης με τα περισσότερα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (9) θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πανηγύρισε για πρώτη φορά στην Ιστορία της την πρόκριση αρχίζοντας τη σειρά με μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 51-35, 78-60, 89-82.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου