Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Γ’ Εθνική: Παράθυρο ανόδου από τα μπαράζ για επιπλέον ομάδες!

Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2018

Μία πληροφορία, ως είδηση, που ναι μεν υπάρχει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο πιθανότατα δεν την γνώριζαν πολλοί έδωσε ο πρόεδρος της επιτροπής της διοργάνωσης Σταύρος Ψαρρόπουλος μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών!

Όπως ανέφερε μετά το τέλος των αγώνων, οι ομάδες βάση συγκομιδής και κάποιων άλλων κριτηρίων θα μπούνε σε μία ενιαία βαθμολογική κατάταξη και έτσι πέρα των τεσσάρων που θα εξασφαλίσουν την άνοδο, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι πιθανοί για να καλύψουν όποιο κενό προκύψει στην Football League.
Συγκεκριμένα αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούνται να αγωνιστούν στην  Football League παραιτηθούν για οποιονδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, ή αν μία ή περισσότερες από τις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Γ’ Eθνική στην δεν καταφέρουν να συστήσουν ΠΑΕ ή δεν λάβουν την προβλεπόμενη αδειοδότηση, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι τέσσερεις (4) αμέσως επόμενες στην σειρά κατάταξης – μετά τον προβιβασμό των προβλεπόμενων – του μίνι πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και σύμφωνα με την σειρά κατάταξής τους και με τους ίδιους κανόνες .
Τα κριτήρια με τα οποία θα μπούνε οι ομάδες στην ενιαία βαθμολογική κατάταξη:
  1. Οι περισσότεροι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.
  2. Η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.
  3. Τα περισσότερα τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.
  4. Τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.
  5. Κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου