Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

4 πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους


Κυριακή, 22 Απριλίου, 2018



Ο Μπαράκ Ομπάμα στην κηδεία της πρώην πρώτης κυρίας Μπάμπαρα Μπους, Σάββατο, 21 Απριλίου, 2018. (AP Photo/David J. Phillip )
ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Κηδεύεται σήμερα Σάββατο η πρώην Πρώτη Κυρία Μπάρμπαρα Μπους σε ιδιωτική κηδεία, παρουσία τεσσάρων Προέδρων, πρεσβευτών και αστέρων του πληθυσμού μία μέρα αφότου ένα πλήθος 6.000 ανθρώπων την αποχαιρέτησε.
Ο πρώην πρόεδρος και σύζυγός της επί 73 χρόνια, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, την αποχαιρέτησε μαζί με τους γιους του Τζορτζ Μπους τον νεότερο και τον πρώην κυβερνήτη της Φλόριδας Τζεμπ Μπους, ενώ παρόντες ήταν και ο Μπιλ Κλίντον, ο Μαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.
Η τελετή λαμβάνει χώρα στην Επισκοπική Εκκλησία St. Martin στο Χιούστον, ενώ η Μπάρμπαρα Μπους θα ταφεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης και Μουσείου Τζορτζ Χ.Ου. Μπους στο Πανεπιστήμιο Texas A&M στο Κόλετζ Στέισιον, σε απόσταση περίπου 160 χλμ. Θα ταφεί δίπλα στην κόρη της Ρόμπιν, που πέθανε σε ηλικία 3 ετών έπειτα από μάχη με τη λευχαιμία.
Η Μπάρμπαρα Μπους (Barbara Bush), η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ (1989-1993) και συζύγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, απεβίωσε στο Χιούστον της Πολιτείας Τέξας στις 17 Απριλίου. Ηταν 92 ετών. 
Η Μπάρμπαρα Πιρς γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1925 στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Συναντήθηκε με τον Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους όταν ήταν 16 ετών. Εγινε η σύζυγός του τρία χρόνια αργότερα. Απέκτησαν έξι παιδιά, ανάμεσά τους τον Τζορτζ Ουόκερ Μπους, τον πρόεδρο των ΗΠΑ από το 2001 ως το 2009, και τον Τζεμπ Μπους, κυβερνήτη της Φλόριντας από το 1999 ως το 2007 και ατυχήσαντα διεκδικητή του χρίσματος των ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2016. Ο σύζυγός της ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1989 ως το 1993.

Ο Τζορτζ Μπους στην στην κηδεία της επί 73 χρόνια συζύγου του, Μπάμπαρα Μπους, Σάββατο, 21 Απριλίου, 2018. (AP Photo/David J. Phillip )
Από την κηδεία της πρώην πρώτης κυρίας Μπάμπαρα Μπους, Σάββατο, 21 Απριλίου, 2018. (AP Photo/David J. Phillip )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου