Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Δεξίωση στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης για την Ελληνική Ανεξαρτησία

Σάββατο, 21 Απριλίου, 2018


Αμέσως μετά την εκδήλωση στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης έγινε η καθιερωμένη γιορτή στο Ελληνικό μας Προξενείο στη Βοστώνη.
Ο “οικοδεσπότης” ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Ευστράτιος Ευθυμίου χαιρετούσε έναν έναν τον κόσμο που έφτασε στο Προξενείο με ένα ζεστό “καλωσορίσατε”.
Στις 3:00μμ άρχισε το Πρόγραμμα όπου ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος έκανε την προσευχή και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Βοστώνη.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος κάλεσε τον Ελληνισμό να συμμετάσχει στην παρέλαση και μίλησε για συνεργασία.
Ακολούθησε ο Δήμαρχος Πύλου που είναι αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ όπου αναφέρθηκε στον Ελληνισμό της Αθήνας στην Αμερική και τη σημασία που έχει για την Ελλάδα.
Αμέσως μετά μίλησε ο κ. Γενικός Πρόξενος ο οποίος ευχαρίστησε όλους και ζήτησε τη συμμετοχή στην παρέλαση της Κυριακής, 22ας Απριλίου. Ευχαρίστησε το ζεύγος Χάρη Κατή για την χορηγία τους για να γίνει η δεξίωση και στον κ. Αριστείδη Αθανασόπουλο για τα γλυκίσματα.
Στη δεξίωση έφτασαν κάπως καθυστερημένοι (ήσαν στην εκδήλωση των Αρμενίων) ο κ. Μιχάλης Δουκάκης με την σύζυγό του και ο κ. Βασίλης Σαμαράς, Δήμαρχος του Lowell.

Φωτογραφία: η Δρ. Ειρήνη Γράψια, δασκάλα στην Ελληνο-Αμερικανική Ακαδημία του Lowell με το ζεύγος Δουκάκη.
www.paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου