Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Μενούνος: Δύο μήνες από την εγχείρηση για τον όγκο στον εγκέφαλό μου – Πόσο πονούσα…

 Πέμπτη, 10 Αυγούστου, 2017


Η Μαρία Μενούνος. Photo by Jordan Strauss/Invision/AP.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν δύο μήνες από τότε που έκανα την εγχείρηση στον εγκέφαλο!!!! Είναι σουρεαλιστικό για εμένα να κοιτώ ξανά τις φωτογραφίες και τα βίντεο», αναφέρει η ομογενής, Μαρία Μενούνος, σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, κάνοντας έναν απολογισμό για τις προτεραιότητες πριν και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε αφού διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.
«Βλέπω αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε ΔΥΟ ημέρες μετά την εγχείρηση 7,5 ωρών στον εγκέφαλο και ευγνωμονώ τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Ποτέ δε συνειδητοποίησα πόσο πονούσα μέχρι που επιβράδυνα…», επισημαίνει η ίδια.
Και υπογραμμίζει:
«Ηταν μία τεράστια ‘προσγείωση’ στην πραγματικότητα. Γι αυτό ελπίζω το μήνυμα αυτό να ακουστεί δυνατά και καθαρά: Ακούστε τα σώματά σας και πράξτε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρόκειται να κάνω με αυτή τη νέα σοφία που βρήκα.
Το να βοηθήσω αυτούς που περνούν παρόμοιες καταστάσεις είναι στην κορυφή του καταλόγου μου. Δεν υπήρξε ποτέ πιο ενθουσιώδης με τη ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη!
Πάνω απ όλα, ευγνωμονώ τόσο τον Θεό, την οικογένειά μου, φίλους, συναδέλφους και όλους όσους μου έχετε στείλει τόση αγάπη και υποστήριξη αυτό τον καιρό.
Και φυσικά τη…«whinnie». Τα σκυλιά θεραπείας βοηθούν τόσο πολύ στην ανάρρωση. Πάλι καλά που είναι ήδη στον κατάλογο μισθωτών 😝 από τότε που βρήκαμε η μία την άλλη χρόνια πριν σε ένα καταφύγιο στη west valley!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου