Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Aθηνά Ωνάση: Νέος αναβάτης & νέος έρωτας για τη χρυσή κληρονόμο;


Ήδη από τον Ιούνιο του 2017 οι φήμες οργιάζουν για την ερωτική ζωή της Αθηνάς Ωνάση, της χρυσής και μοναδικής κληρονόμου του μεγιστάνα που έγραψε ιστορία στην Ελλάδα του 20ου αιώνα, Αριστοτέλη Ωνάση. Πλέον ο διεθνής τύπος βρίθει δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι η Ωνάση έχει νέο σύντροφο. Τον αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι.


Ήταν Μαϊος του 2016 όταν ανακοινώθηκε ότι μετά από έντεκα χρόνια γάμου η Ωνάση και ο (επίσης αναβάτης) Ντόντα Μιράντα χωρίζουν.
Έκτοτε οι αντιμαχίες για το προγαμιαίο συμβόλαιο των 11 εκατομμυρίων δολαρίων (1 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου) και τις κοινές επιχειρηματικές επενδύσεις του ζευγαριού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των media με το άλογο Cornetto K να αναδεικνύεται σε ιερό δισκοπότηρο για το πρώην ζευγάρι.
Το καθαρόαιμο άλογο που κάποτε συντρόφευε τον Ντόντα στους αγώνες του ιππεύει πλέον ο Αλμπέρτο Ζόρζι. Ο γεννημένος στην Πάντοβα της Ιταλίας το 1989 αναβάτης φέρεται να απολαμβάνει «τουλάχιστον τη συμπάθεια της Ωνάση» αναφέρει το HOLA! 
ATHINA
Ο Ιταλός θεωρείται ένας πολλά υποσχόλεμος αθλητής «με κομψότητα και στιλ». Οι Ωνάση και Ζόρζι αγωνίστηκαν μαζί τον Ιούνιο στην παραλία του Pampelonne στο Saint-Tropez στα πλαίσια του Longines Athina Onassis Horse Show.
Ωστόσο τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και οι φήμες παραμένουν φήμες -«προκαλώντας εκνευρισμό στη σύντροφο του Αναλίζα Τζιουντίνι» αναφέρουν τα ιταλικά media.
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Ωνάση και Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου