Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Αθήνα-Νέα Υόρκη από 399 ευρώ ($470) -υπό όρους- αν κλείσετε εισιτήριο 8-12 Αυγούστου


 Τετάρτη, 9 Αυγούστου, 2017AP Photo/Adam Schreck.
ΑΘΗΝΑ. Η Emirates ανακοίνωσε ειδικές προσφορές -υπό όρους και προϋποθέσεις- για την ελληνική αγορά από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου, για τους επιβάτες από Ελλάδα με προορισμό και τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν της εταιρίας.
Στις 12 Μαρτίου 2017, η Emirates πραγματοποίησε για πρώτη φορά την καθημερινή, απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη, η οποία αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της φετινής χρονιάς μέχρι τώρα για τις ελληνικές αερογραμμές και τον τουρισμό.
Τώρα, επεσήμανε το ανακοινωθέν, περισσότεροι επιβάτες μπορούν να πάνε στο «Μεγάλο Μήλο» αγοράζοντας τα εισιτήριά τους από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου 2017, για να πετάξουν στη Νέα Υόρκη από τις 16 Αυγούστου 2017 έως τις 31 Μαρτίου 2018, από 399 ευρώ (470 δολάρια με την ισοτιμία στο 1,18).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ισχύουν ωστόσο όροι και προϋποθέσεις.
Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα της, www.emirates.gr, η εταιρία υπογράμμιζε ότι οι αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους και υπόκεινται σε αλλαγές.
Ελάχιστη διαμονή: Τρεις ημέρες μετά την αναχώρηση.
Μέγιστη διαμονή: Ενας μήνας μετά την αναχώρηση. Για Νέα Υόρκη τρεις μήνες μετά την αναχώρηση.
Όλοι οι ναύλοι και οι θέσεις υπόκεινται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης.
Μπορεί να ισχύουν περιορισμοί στις ημερομηνίες ταξιδιού.
Η έκδοση εισιτηρίων στην Οικονομική Θέση πρέπει να ολοκληρωθεί τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την αναχώρηση προς όλους τους προορισμούς εκτός προς Νέα Υόρκη όπου απαιτείται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
Αλλαγές: Δεν επιτρέπεται αλλαγή ημερομηνίας και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου.
Εκπτωση για παιδιά / βρέφη:
Παιδιά (ηλικίας 2-11 ετών) πληρώνουν το 75% της αξίας του ναύλου ενηλίκων.
Βρέφη (κάτω των 2 ετών) πληρώνουν το 10% της αξίας του ναύλου ενηλίκων.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου