Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Της έκανε πρόταση γάμου με… αλεξίπτωτο πλαγιάς, Σάββατο, 12 Αυγούστου, 2017Εναν μοναδικό τρόπο επέλεξε ο Δημήτρης για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τζωρτζίνα. Αφού πρώτα ο ίδιος πέταξε με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Παραλία της Καλαμάταςμαζί με τον Πέτρο Γύφτουλα, περίμενε – έχοντας ετοιμάσει όλο το σκηνικό για την πρόταση – την εκλεκτή της καρδίας του να φθάσει με τον ίδιο τρόπο με τη βοήθεια του Θανάση Φενέκου.

Η Τζωρτζίνα, που δεν γνώρισε τα όσα ετοίμαζε ο Δημήτρης, καθώς προσγειώθηκε βρήκε μέσα σε μία καρδιά τον αγαπημένο της και όπως φαίνεται δεν της ήταν δύσκολο να πει το πολυπόθητο «ναι».
Το ζευγάρι πήγε από την Σπάρτη, όπου μένει, στην Καλαμάτα με σκοπό να πετάξει με αλεξίπτωτο πλαγιάς, μία εμπειρία που όπως φαίνεται θα τους μείνει αξέχαστη για μία ζωή για διάφορους λόγους.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου