Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Της έκανε πρόταση γάμου με… αλεξίπτωτο πλαγιάς, Σάββατο, 12 Αυγούστου, 2017Εναν μοναδικό τρόπο επέλεξε ο Δημήτρης για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τζωρτζίνα. Αφού πρώτα ο ίδιος πέταξε με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Παραλία της Καλαμάταςμαζί με τον Πέτρο Γύφτουλα, περίμενε – έχοντας ετοιμάσει όλο το σκηνικό για την πρόταση – την εκλεκτή της καρδίας του να φθάσει με τον ίδιο τρόπο με τη βοήθεια του Θανάση Φενέκου.

Η Τζωρτζίνα, που δεν γνώρισε τα όσα ετοίμαζε ο Δημήτρης, καθώς προσγειώθηκε βρήκε μέσα σε μία καρδιά τον αγαπημένο της και όπως φαίνεται δεν της ήταν δύσκολο να πει το πολυπόθητο «ναι».
Το ζευγάρι πήγε από την Σπάρτη, όπου μένει, στην Καλαμάτα με σκοπό να πετάξει με αλεξίπτωτο πλαγιάς, μία εμπειρία που όπως φαίνεται θα τους μείνει αξέχαστη για μία ζωή για διάφορους λόγους.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου