Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Οι παπαράτσι τσάκωσαν Κάρολο – Καμίλα στο Αιγαίο πριν τον χωρισμό


Ήταν το 1992 που ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο.
Τόσο όμως η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις από το 1989. Χρονιά που οι παπαράτσι είχαν τσακώσει τον Κάρολο με την Καμίλα στο Αιγαίο. Έκαναν διακοπές στην Τουρκία.
Ο συγγραφέας που ήξερε καλύτερα την Νταϊάνα Richard Kay και ο συνάδελφός του Geoffrey Levy αποκαλύπτουν τις πτυχές της πικρής διαμάχης με την Καμίλα. Ο βασιλικός γάμος περνούσε βαθιά κρίση πολύ καιρό πριν το μάθει ο κόσμος. Αν και το τέλος του γάμου τους ανακοινώθηκε επίσημα το 1992, Νταϊάνα και Κάρολος είχαν χωρίσει από το 1989.
Ήταν τα δύο τα γεγονότα που έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Η χρονιά άρχισε με την Νταϊάνα να βρίσκεται αντιμέτωπη με την Καμίλα στο πάρτι γενεθλίων της αδερφής της Annabel. Το αποκορύφωμα όμως ήταν δύο κρυφά καταγεγραμμένες μυστικές τηλεφωνικές επικοινωνίες της Νταϊάνα και του Καρόλου με τους εραστές τους. Έγιναν γνωστά ως Squidgygate και Camillagate όταν αποκαλύφθηκαν τρία χρόνια αργότερα.
Το 1989 τόσο η Νταϊάνα όσο και ο Κάρολος είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο κόσμος όμως δεν γνώριζε τον έρωτα της Νταϊάνα με τον αξιωματικό του ιππικού James Hewitt και τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Η απόφαση του πρίγκιπα Καρόλου να κάνει διακοπές 8 ημερών με την ερωμένη του στην Τουρκία δεν ήταν απλώς τολμηρή. Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει καθαρή απερισκεψία.
Εκ των έσω μάλιστα πρέπει να δόθηκε και η πληροφορία στους φωτογράφους που απαθανάτισαν τον Κάρολο και την Καμίλα ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία και κολυμπούσαν στο Αιγαίο. Ενώ ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν στο παλάτι με την Νταϊάνα, επέλεξε να πάει κρουαζιέρα με τον καλλιτέχνη Derek Hill. Μαζί τους ήταν και η Καμίλα με τον τότε σύζυγό της Andrew Parker Bowles και τον παιδικό φίλο του Καρόλου Nicholas Soames.
Ο πρίγκιπας ήταν φιλοξενούμενος του Αμερικανού μεγιστάνα της μουσικής Ahmet Ertegun. Είχε φροντίσει με τις διασυνδέσεις του να κρατηθούν μακριά οι τουρίστες και οι παπαράτσι. Οι τουρκικές εφημερίδες της εποχής τον χαρακτήρισαν «summer bachelor» που άφησε την Νταϊάνα πίσω και απολάμβανε τον ήλιο.
Νταϊάνα: Η σχέση και το άδοξο τέλος με τον Hewitt


Αυτό το ταξίδι όμως είχε συνέπειες στο σπίτι. Η Νταϊάνα εκμεταλλεύτηκε την απουσία του και διασκέδασε με τον James Hewitt στο Highgrove. Αυτή ήταν μια κρίσιμη στιγμή στη σχέση τους΄, που είχε ξεκινήσει τρία χρόνια νωρίτερα, επειδή ο αξιωματικός ήταν έτοιμος να φύγει στη Γερμανία για δύο χρόνια. Η Νταϊάνα τον ικέτευσε να μην πάει και προσφέρθηκε να παρέμβει. Ο Hewitt όμως ήξερε ότι μια τέτοια κίνηση θα έθετε σε κίνδυνο την καριέρα του στον Στρατό και αρνήθηκε.
Ήταν με τη φυγή του Hewitt που η Νταϊάνα στράφηκε σε έναν πρώην φίλο της από τα νεανικά της χρόνια. Τον λάτρη των αγώνων ταχύτητας James Gilbey. Αργότερα μέσα στη χρονιά ηχογραφήθηκε μια συνομιλία της με τον Gilbey στον οποίο διαμαρτυρόταν για τη βασιλική οικογένεια και εκείνος την αποκάλεσε Squidgy. Αποκαλύφθηκε τρία χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1992. Την ίδια χρονιά που αποκαλύφθηκε και μια πιο προσωπική τηλεφωνική συνομιλία του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα. Όταν δηλαδή είχε φτάσει στο αποκορύφωμα η κρίση στον γάμο τους και ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους.
Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου