Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

“Myrto Fund” Τα χρήματα θα παραμείνουν στον ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας είπε ο δικαστής, μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για κάποιες λεπτομέριες.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2017

Στο δικαστήριο του Middlesex Superior Court, Woburn, Massachusetts, USA συνεχίστηκε χθες η υπόθεση για τα χρήματα του εράνου για τη Μυρτώ. Όπως φαίνεται οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να πάνε τα χρήματα για το σκοπό που συγκεντρώθηκαν

Tα χρήματα παραμείνουν στον ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας ως έχουν και κανένας να μη τα πειράξει μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ή να αποφασίσει ο δικαστής.
Οι δικηγόροι θα μεριμνήσουν ανάλογα και ευχόμαστε να βρεθεί λύση σύντομα. Επιτέλους, γιατί αυτή η υπόθεση έχει κουράσει και έχουν γραφεί πάρα πολλά εναντίον των εθελοντών οι οποίοι συγκέντρωσαν τα χρήματα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της Μυρτούς που δεν καλύπτει το Ελληνικό δημόσιο.

Οι προσευχές μας πάντα ήταν και είναι με τη Μυρτώ και ευχόμαστε να γίνει καλύτερα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου