Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

“Myrto Fund” Τα χρήματα θα παραμείνουν στον ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας είπε ο δικαστής, μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για κάποιες λεπτομέριες.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2017

Στο δικαστήριο του Middlesex Superior Court, Woburn, Massachusetts, USA συνεχίστηκε χθες η υπόθεση για τα χρήματα του εράνου για τη Μυρτώ. Όπως φαίνεται οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να πάνε τα χρήματα για το σκοπό που συγκεντρώθηκαν

Tα χρήματα παραμείνουν στον ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας ως έχουν και κανένας να μη τα πειράξει μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ή να αποφασίσει ο δικαστής.
Οι δικηγόροι θα μεριμνήσουν ανάλογα και ευχόμαστε να βρεθεί λύση σύντομα. Επιτέλους, γιατί αυτή η υπόθεση έχει κουράσει και έχουν γραφεί πάρα πολλά εναντίον των εθελοντών οι οποίοι συγκέντρωσαν τα χρήματα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της Μυρτούς που δεν καλύπτει το Ελληνικό δημόσιο.

Οι προσευχές μας πάντα ήταν και είναι με τη Μυρτώ και ευχόμαστε να γίνει καλύτερα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου