Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

“Myrto Fund” Τα χρήματα θα παραμείνουν στον ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας είπε ο δικαστής, μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για κάποιες λεπτομέριες.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2017

Στο δικαστήριο του Middlesex Superior Court, Woburn, Massachusetts, USA συνεχίστηκε χθες η υπόθεση για τα χρήματα του εράνου για τη Μυρτώ. Όπως φαίνεται οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να πάνε τα χρήματα για το σκοπό που συγκεντρώθηκαν

Tα χρήματα παραμείνουν στον ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας ως έχουν και κανένας να μη τα πειράξει μέχρι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ή να αποφασίσει ο δικαστής.
Οι δικηγόροι θα μεριμνήσουν ανάλογα και ευχόμαστε να βρεθεί λύση σύντομα. Επιτέλους, γιατί αυτή η υπόθεση έχει κουράσει και έχουν γραφεί πάρα πολλά εναντίον των εθελοντών οι οποίοι συγκέντρωσαν τα χρήματα για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της Μυρτούς που δεν καλύπτει το Ελληνικό δημόσιο.

Οι προσευχές μας πάντα ήταν και είναι με τη Μυρτώ και ευχόμαστε να γίνει καλύτερα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου