Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Ένταση με υποστηρικτές μοναχών της Μονής Εσφιγμένου έξω από τη Βουλή: Το πανό και η παρέμβαση των ΜΑΤ

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2017     ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ένταση με υποστηρικτές μοναχών της Μονής Εσφιγμένου έξω από τη Βουλή: Το πανό και η παρέμβαση των ΜΑΤ [pic]Ένταση προκλήθηκε έξω από τη Βουλή το απόγευμα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ομάδας υποστηρικτών καλόγερων της Μονής Εσφιγμένου, για τη δικαστική απόφαση σε βάρος τους, λόγω επεισοδίων που είχαν γίνει στη Μονή.
Ομάδα περίπου είκοσι ατόμων ανέβηκε το απόγευμα τα σκαλιά από τον Άγνωστο Στρατιώτη που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής και σήκωσε πανό που έγραφε, μεταξύ άλλων, "Κάτω τα χέρια από τη Μονή Εσφιγμένου, Original 21".

Τότε επενέβησαν άνδρες των ΜΑΤ και τα άτομα αυτά έτρεξαν προς τη λεωφόρο Αμαλίας, ακολουθούμενα από αστυνομικές δυνάμεις. Σημειώνεται ότι δεν έγινε σύλληψη η προσαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου