Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τελικός Μπάσκετ με τριτοκοσμικούς... "φιλάθλους"

 Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, 2017Δίκαια ο Παναθηναϊκός

Για έκτη σερί χρονιά ο πολυνίκης Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο μπάσκετ, 68-59 επί του μαχητικού Άρη, κι έφτασε τις 18 τρόπαια. MVP ο Τζέιμς Φελντέιν. Με 55 λεπτά καθυστέρηση άρχισε ο Τελικός λόγω αναστάτωσης στην κερκίδα.
Σε κανέναν υγιή φίλαθλο δεν θα μπορούσε να είναι ανεκτή η ατμόσφαιρα του τελικού. Πάλι φωτοβολίδες, πάλι χημικά, πάλι ξύλο. Επιτέλους, κλείστε το το μαγαζί αν δεν μπορείτε να τους περιορίσετε όλους αυτούς. Ο Σωτήρης Γεωργίου καταθέτει τους προβληματισμούς του για την... παρωδία.
Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα ακόμα τρόπαιο, το πρώτο της χρονιάς όπως άλλωστε συνηθίζει,αλλά το κλίμα του τελικού δεν άρεσε και προβλημάτισε όποιον είναι υγιής φίλαθλος. Ο ΠΑΟ επικράτησε δίκαια του Άρη στον τελικό του Αλεξανδρείου και πήρε το 6ο συνεχόμενο κύπελλο το οποίπ ασφαλώς αφού απέκλεισε και με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, άξιζε απόλυτα. Από την άλλη όμως η κατάντια με τα επεισόδια ακόμα και χωρίς να έχουμε αναμέτρηση των "αιωνίων"μας οδηγεί σε μεγάλο προβληματισμό

ΠΑΛΙ ΟΙ "ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ"

Αν όλοι στέκονται στην κούπα και τα χαϊλίκια, αυτή είναι η κατάντια της χώρας γενικά...Κάποιοι όμως έχουμε αξίες, δεν είμαστε πρόβατα ή χούλιγκανς, ούτε πληρωμένοι οπαδοί και θέλουμε υγεία στα γήπεδα. Αν λοιπόν εμείς οι δημοσιογράφοι δεν σταθούμε πρώτα σε αυτό αλλά στις κούπες και τις βλακείες ,να το κόψουμε καλύτερα όλοι μαζί.
Ο τελικός ήταν τελικός κατάντιας και θλίψης...Τελεία και παύλα. Και τους δύο "αιώνιους" να μην έχουμε αντιπάλους, για να έχουμε μια γιορτή του μπάσκετ θα πρέπει να παίζει ένας μεγάλος και ένας ανύπαρκτος χωρίς κόσμο.
Ξεκινήσαμε με ένα τελικό που χρειαστήκαμε ένα μήνα αγωνίας, αντιπαραθέσεων και κόντρας για να δούμε που θα γίνει. Όταν σε όλη την Ευρώπη ακόμα και στην Τουρκία που κάποτε κοροϊδεύαμε για τις συνθήκες, έχουν Φάιναλ Έιτ με την παρουσίων φίλων 8 ομάδων που οι τρεις τους είναι πιο λαοφιλείς από τις δικές μας ίσως.
Πολεμική εκστρατεία για να πάνε οι οπαδοί του Παναθηναϊκός στο Παλέ νομίζοντας ότι ήρθε ο Τραμπ. Πόλεμος στο γήπεδο με υβριστικά συνθήματα, φωτιές και χαμό. Καθυστέρηση μιας ώρας να γίνει το τζάμπολ γιατί πράγματι οι οπαδοί του Άρη ήταν περισσότεροι.
Ο γηπεδούχος πάντα στην Ελλάδα κάνει ταρζανιές και χώνει καμιά 200ριά επίλεκτους. Το γήπεδο  ούτως ή άλλως δεν θα είχε καλή εικόνα με μόλις 1100 εισιτήρια σε κάθε ομάδα και 800 προσκλήσεις της ΕΟΚ σε ένα στάδιο 5.500 θέσεων. Οι Αρειανοί μπούκαραν σαν γηπεδούχοι ουσιαστικά, οι προσκλήσεις πήγαν πολλές απ αυτές σε "ταρζανιάρηδες" και ο ΠΑΟ απείλησε να μην κατέβει όταν πίσω από τον πάγκο του ήταν φανατικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου