Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Χωρίς τη Ρωσία και το παγκόσμιο στίβου στο Λονδίνο

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Χωρίς τη Ρωσία και το παγκόσμιο στίβου στο Λονδίνο
Το εμπάργκο συνεχίζεται για τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου από τη Ρωσία. Σύμφωνα με απόφαση του συμβουλίου της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (IAAF), που συνεδριάζει στη Γαλλία, οι Ρώσοι δεν θα πάρουν μέρος και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
Όπως, διευκρινίστηκε, ορισμένοι από αυτούς θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, κάτω από ουδέτερη σημαία, εάν κι εφόσον ικανοποιούν τα κριτήρια δοκιμών.
Για τους Ρώσους είχε προηγηθεί, τον Νοέμβριο του 2015, η απόφαση αποκλεισμού, μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ, και είχε στοιχίσει την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου