Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Με... C-130 μετέβη στη Ρίγα ο Αλέξης Τσίπρας!

ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

Την άλλη φορά να πάει με τρακτέρ.  Θα δεις που θα πάνε μαζί του και οι αγρότες που ο Σημίτης τους ξεφούσκωσε τα λάστιχα!
Με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέβη στη Ρίγα της Λετονίας ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να λάβει μέρος στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Τον πρωθυπουργό συνόδευσε στο ταξίδι του μεγάλη αποστολή από στενούς συνεργάτες του.
Με... C-130 μετέβη στη Ρίγα ο Αλέξης Τσίπρας! (φωτό)Ο κ. Τσίπρας αναχώρησε για τη Ρίγα στις 10 το πρωί από τη στρατιωτική βάση της Ελευσίνας. Στην συνοδεία του μετέχουν οι υπουργοί Ν. Παππάς, Ευκλ. Τσακαλώτος, Ν. Χουντής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης, ο διπλωματικός του σύμβουλος  Β. Καλπαδάκης και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Θ. Μιχόπουλος.
Η σύνοδος κορυφής ξεκίνησε χθες με το προγραμματισμένο δείπνο εργασίας στις 20:00, ενώ όπως επιβεβαιώθηκε, ακολουθήσαν συναντήσεις του κ. Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Οσο για την επιλογή ενος C-130 για την μετακίνησή του στη Λετονία, πληροφορίες αναφέρου  ότι τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη, τα δύο Embraer και το Gulfstream, παραμένουν καθηλωμένα, λόγω βλάβης, καθώς ακόμα δεν έχουν φτάσει τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου