Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Γκάφα του Σίλβιο: Πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση των αντιπάλων του

Κυριακή, 31 Μαΐου, 2015

Γκάφα του Σίλβιο: Πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση των αντιπάλων του
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πραγματοποιεί προεκλογική εκστρατεία ενόψει των τοπικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή, έκανε κάτι πρωτοφανές: πήγε σε συγκέντρωση των αντιπάλων του στο Μιλάνο.

«Με τη στήριξη του Καβαλιέρε, 
μπορώ να πω ότι έχω κερδίσει» είπε με ειρωνικό τόνο ο Πάολο Μικέλι, ο υποψήφιος που υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι για τη θέση του δημάρχου του Σεγκράτε, σε μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Καβαλιέρε παρουσιάστηκε, περιστοιχισμένος από 6 σωματοφύλακες, σε πλατεία της πόλης όπου νεαροί υποστηρικτές του Μικέλι είχαν οργανώσει γιορτή.
Σύμφωνα με έναν εκ των συμμετεχόντων, ο Μπερλουσκόνι περπάτησε για λίγα λεπτά ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ρώτησε το όνομα του υποψηφίου και φώναξε «εσείς οι νέοι, υπολογίζω σε εσάς, ψηφίστε όλοι τον Πάολο».
Κάποιος ωστόσο από το περιβάλλον του εξεπλάγη που ο υποψήφιος ήταν άνδρας και η ολιγομελής ομάδα σύντομα αποχώρησε.
Την ίδια χρονική στιγμή, η υποψήφια του Forza Italia σε αυτόν το δήμο των 34.000 κατοίκων, η Τέτσλα Φρασκίνι πραγματοποιούσε τη δική της συγκέντρωση σε αίθουσα του δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου