Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Βράβευση του Ναυάρχου James Stavridis από το Α-Ω



thumb_Stavridis-J.jpg (200×250)
 
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2015

Μία λαμπρή γιορτή έγινε χθες βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο Westin που βρίσκεται δίπλα από το Συνεδριακό Κέντρο της Βοστώνης, στο λιμάνι της Αμερικάνικης μεγαλούπολης.
Κοντά στα 400 άτομα έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της Ελληνο-Αμερικανικής Οργάνωσης Α-Ω όπου τιμήθηκε ο εν αποστρατεία Ναύαρχος, τεσσάρων αστέρων ο οποίος εδώ και τρία χρόνια είναι Πρύτανης της Σχολής Διπλωματίας στο Tufts University.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο τηλεπαρουσιαστής της καλωδιακής τηλεόρασης Μάϊκ Νικήτας. Την παρουσίαση για την προσφορά του Ναυάρχου ο οποίος ήταν και διοικητής του ΝΑΤΟ την έκανε η σύζυγός του Λώρα.  Μίλησαν οι Γενική Πρόξενος της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Μεθόδιος.

Αναγνωρίστηκαν οι έξη φοιτητές και φοιτήτριες που πήραν πρόσφατα τις υποτροφίες της οργάνωσης.
Από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων η οποία είχε δικό της τραπέζι συμμετείχαν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως ο Πρόεδρος κ. Καυκάς, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Αθανασόπουλος η Γενική Γραμματέας Δρ. Δεληχάτσιου, ο βοηθός ταμίας κ. Παππάς και άλλοι.  Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ναύαρχος ρώτησε να μάθει "πως πήγε η παρέλαση;"   Είπε ότι φέτος δεν μπόρεσε να έρθει αλλά αυτό θα γίνει του χρόνου είπε.


Στη Φωτογραφία ο Α' 
Αντιπρόεδρος κ. Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου