Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Προφυλακίζεται ο Κοτσώνης για την υπόθεση του Noor 1

Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2015
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ

Την προφυλάκιση του πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιου Κοτσώνη, που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Noor 1, που είχε μεταφέρει δύο τόνους ηρωίνης, αποφάσισε η ανακρίτρια Πειραιά.

Προφυλακίζεται ο Κοτσώνης για την υπόθεση του Noor 1
Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο, με σημαία Τόγκο, που είχε εντοπιστεί και δεσμευθεί στη Βλήχα Ελευσίνας με δύο τόνους ηρωϊνης τον Ιούνιο του 2014. Ο Κοτσώνης κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πειραιά.
Ο Αιμίλιος Κοτσώνης, έμπορος αυτοκινήτων, στο παρελθόν είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση με χειροβομβίδα σε έκθεση αυτοκινήτων που διατηρούσε στο Παλαιό Φάληρο.
Η απολογία του κράτησε περισσότερο από 10 ώρες. Αρχικά ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει ως μάρτυρας αλλά με τη συμπληρωματική απολογία της συζύγου του πλοιοκτήτη του "Noor One", έγινε κατηγορούμενος.
Σημειώνεται ότι έως τώρα, για την υπόθεση του "Noor One" έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πλοιοκτήτης.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου