Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στους 21 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων

Στους 21 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας
Σάββατο, 30 Μαΐου, 2015

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από την υπερχείλιση των ποταμών στο Τέξας. Σύμφωνα με τον τελευταίο απόλογισμό, οι νεκροί είναι 21, ενώ εκτεταμένες είναι και οι υλικές ζημιές. Οι Αρχές έχουν εκκενώσει περιοχές, ενώ η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Εκατοντάδες οχήματα παγιδεύτηκαν σε αυτοκινητόδρομο του Ντάλας, όπου το ύψος της βροχής έφθασε τα 17,8 εκατοστά έως την Παρασκευή
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για πλημμύρες σε μια περιοχή που εκτείνεται από το κεντρικό Τέξας έως το Κάνσας.
Ο δήμαρχος του Ουάρτον, που βρίσκεται σε απόσταση 100χλμ από το Χιούστον, εξέδωσε διαταγή υποχρεωτικής εκκένωσης για τους περίπου 900 ανθρώπους που διαμένουν κοντά στον ποταμό Κολοράντο, έγραψε η εφημερίδα Houston Chronicle.
Σε πολλές περιοχές του Τέξας, οι κάτοικοι πέρασαν τη νύχτα στα καταφύγια, καθώς οι βροχοπτώσεις που έπληξαν την Πολιτεία αυτήν την εβδομάδα μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια, διέλυσαν σπίτια και παρέσυραν χιλιάδες αυτοκίνητα.
Ο ποταμός Μπρέιζος υπερχείλισε σε περιοχή που βρίσκεται 50χλμ από το Φορτ Ουόρθ αναγκάζοντας τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Άνθρωποι παγιδεύτηκαν στα αυτοκίνητά τους στους πλημμυρισμένους δρόμους και η αστυνομία με την πυροσβεστική πραγματοποίησαν επιχειρήσεις απεγκλωβισμού των επιβατών.
Στο κεντρικό Τέξας, οι πυροσβέστες του Τράβις Κάουντι διέσωσαν 21 ανθρώπους από ένα πλωτό σπίτι που είχε παρασυρθεί από τα νερά, σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου