Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Βέλγιο: «Πέταξαν έξω» τουρκάλα βουλευτή που δεν αναγνώριζε την γενοκτονία των Αρμενίων

Πολίτες τουρκικής καταγωγής διαδήλωσαν το περασμένο Σάββατο στις Βρυξέλλες κατά της διαδικασίας στην οποία οι Βέλγοι πολιτικοί καλούνται να αναγνωρίσουν την Γενοκτονία των Αρμενίων από την Οθωμανική Α

Κυριακή, 31 Μαΐου, 2015
Η τουρκικής καταγωγής βουλευτής Βρυξελλών Mahinur Ozdemir διεγράφη από το κόμμα CDH (centre démocrate humaniste), λόγω της άρνησής της να συνταχθεί με την κομματική γραμμή και να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων.


Πολίτες τουρκικής καταγωγής διαδήλωσαν το περασμένο Σάββατο στις Βρυξέλλες κατά της διαδικασίας στην οποία οι Βέλγοι πολιτικοί καλούνται να αναγνωρίσουν την Γενοκτονία των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Το γεγονός προβληματίζει αρθρογράφους και σχολιαστές του βελγικού τύπου για το τι θα πράξουν και τα άλλα βελγικά κόμματα, αλλά και οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές που εκλέγονται με αυτά και ψηφίζονται από ένα πολυπληθές σώμα τουρκικής καταγωγής Βέλγων ψηφοφόρων.
Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τις κινήσεις των κομμάτων, υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν έχει ξεκάθαρα (με νόμο) αναγνωρίσει την αρμενική γενοκτονία.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου