Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Μήνυμα ΗΠΑ σε Τσίπρα: Συμφωνία για να αποφύγετε τις περιπέτειες

Σάββατο, 23 Μαΐου, 2015
ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΖ. ΛΙΟΥ
Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα να τελειώνει γρήγορα με τις διαπραγματεύσεις και να προχωρήσει σε συμφωνία, στέλνουν οι Αμερικανοί.
Μήνυμα ΗΠΑ σε Τσίπρα: Συμφωνία για να αποφύγετε τις περιπέτειες Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα πρέπει να βρεθεί συμφωνία το συντομότερο δυνατό για να “αποφύγει η Αθήνα την ταλαιπωρία”.
«Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Τζ. Λιου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συζητήσουν τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα» σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών.
«Ο υπουργός Λιου επισήμανε ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στην Ελλάδα και παραμένει στο πλευρό όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Ο υπουργός Λιου χαιρέτισε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο συνέστησε προσοχή στο ότι η αποτυχία να επιτευχθεί σύντομα μια συμφωνία θα έθετε άμεσα σε δοκιμασίες την Ελλάδα και (θα προκαλούσε) αβεβαιότητα στην Ευρώπη και ευρύτερα στην παγκόσμια οικονομία» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
Πηγή: Ημερήσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου