Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Συλλήψεις μελών της FIFA από το FBI

Το FBI σε συνεργασία με την ελβετική αστυνομία σε επιχείρηση σκούπα που έγινε στη Ζυρίχη συνέλαβε και κρατά πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA (νυν αλλά και πρώην) με τις κατηγορίες του εκβιασμού, της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των ""New York Times" σε επιχείρηση σκούπα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο "Baur au Lac" όπου είχαν καταλύσει μέλη της FIFA για το ετήσιο συνέδριό τους, συνελήφθησαν πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA (νυν και πρώην) με τις κατηγορίες του εκβιασμού, της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Οι αστυνομικοί πήραν τα κλειδιά των δωματίων από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και αιφνιδίασαν τα στελέχη της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, εισβάλλοντας στα δωμάτιά τους προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι έρευνες θα συνεχιστούν, ενώ θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να παρακαμφθούν κωλύματα του ελβετικού νόμου, ώστε να εκδοθούν οι συλληφθέντες στις ΗΠΑ.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στον Σεπ Μπλάτερ ενόψει των προσεχών εκλογών για την προεδρία της FIFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου