Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Μασκοφόροι κακοποιοί με πλούσιο ποινικό παρελθόν και βαρύ οπλοστάσιο

 Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Μανώλης Ασαριώτης

Οι τέσσερις συλληφθέντες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών.

Μία άκρως επικίνδυνη συμμορία κακοποιών φαίνεται πως απενεργοποίησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας με τη σύλληψη των τεσσάρων μελών και τον εντοπισμό του βαρύτατου οπλισμού τους.

Οι τέσσερις συλληφθέντες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι πρώτα έφθασαν σε κλειστό χώρο στάθμευσης σε πολυκατοικία του Μενιδίου, όπου εντόπισαν τρία πολεμικά όπλα, πολλά φυσίγγια, πλαστικές μάσκες, ένα αυτοκίνητο μεγάλης ιπποδύναμης, μία μοτοσικλέτα, αλλά και ρούχα που φορούν οι αστυνομικοί.

 

Το πάρκινγκ είχε ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, αλλά τα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ενοικιαστή και τους τρεις συνεργούς του.

 

Κατά την έρευνα στα σπίτια τους, μάλιστα, τα ευρήματά τους ήταν εξίσου πλούσια.

Συνεχίζουν τις έρευνες

Οι ερευνητές της Ασφάλειας τώρα έχουν ανασύρει όλες τις μεγάλες και ανεξιχνίαστες ληστείες των τελευταίων ετών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν όπλα καλάσνικοφ, πλαστικές μάσκες, αλλά και ρούχα αστυνομικών, προκειμένου να συγκρίνουν βιντεοληπτικό υλικό, δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν εάν οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει κάποια από αυτές.

Πλούσιο παρελθόν

Ένας από τους συλληφθέντες, ένας 40χρονος, στο παρελθόν είχε εμπλακεί στη ληστεία σε λογιστήριο εταιρείας αλλαντικών στην Κηφισιά, όπου δεν είχαν διστάσει να πυροβολήσουν και να τραυματίσουν έναν υπάλληλο, ενώ ένας 25χρονος συνεργός του είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο ως μέλος σπείρας που άρπαζε χρήματα από ΑΤΜ με τη μέθοδο τής έκρηξης. Ο 25χρονος, λίγο πριν από τις γιορτές είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με διάταξη του αρμόδιου ανακριτή.

HuffPostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου