Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος

 Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, 2022

Η βαθμολογία της Superleague | tovima.gr

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, με τον Δικέφαλο του Βορρά να παίρνει το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Μπα (42΄), αλλά με τον Τικίνιο στο επόμενο λεπτό να φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι κράτησαν την διαφορά τους στο +9 από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μία εντός έδρας ήττα, αφού ο Βόλος έφυγε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ. Η Ένωση ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα της Μαγνησίας, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ΟΑΚΑ, με το ίδιο σκορ και πλέον βρίσκεται στο -11 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Άρης σημείωσε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2022. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-0 του φορμαρισμένου το τελευταίο διάστημα Παναιτωλικού και βρίσκεται στην 7η θέση και στο -3 από τον Αστέρα Τρίπολης και την είσοδο στα playoffs.

Tέλος, την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά επικράτησε του ουραγού Απόλλων Σμύρνης με 2-0 και έπιασε τον Παναθηναϊκό (30 βαθμούς) στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα αποτελέσματα Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1, Λαμία – ΟΦΗ 2-1, Ιωνικός – Ατρόμητος

Τα αποτελέσματα Κυριακή 30, Ιανουαρίου

Παναιτωλικός – Άρης 0-2, ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0, ΑΕΚ – Βόλος 1-2

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1

Η βαθμολογία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου