Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

 Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

"Εξαγορά" θυμού και ταλαιπωρίας.  Τιμή 2.000 ευρώ

Να δεις πόσοι θα παρουσιαστούν για να εισπράξουν!

Την καταβολή του ποσού των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την αποτίμηση της κατάστασης. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Στη σύσκεψη, που εκτός από την αποτίμηση της κατάστασης ελήφθησαν και αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία, προήδρευσε ο πρωθυπουργός και μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου