Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Το έσκασαν 100 πίθηκοι μετά από τροχαίο με τρέιλερ που τους μετέφερε

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

ΝΤΑΝΒΙΛ, ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ – Ο τελευταίος από τους πιθήκους που διέφυγαν μετά από τη σύγκρουση ενός φορτηγού, που ρυμουλκούσε φορτίο 100 ζώων, με απορριμματοφόρο όχημα βρέθηκε, αργά το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, μια ημέρα μετά τη σύγκρουση, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Πενσυλβάνιας, δήλωσαν οι αρχές.

Αρκετοί πίθηκοι είχαν διαφύγει μετά το τροχαίο της Παρασκευής, δήλωσε η Αστυνομία της Πολιτείας της Πενσυλβάνιας. Αλλά μόνο ένα είχε παραμείνει άγνωστο μέχρι το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Παιχνιδίων της πολιτείας και άλλες υπηρεσίες να ξεκινήσουν έρευνα για τον πίθηκο εν μέσω παγωμένων θερμοκρασιών.

Η Κρίστεν Νόρντλαντ (Kristen Nordlund), εκπρόσωπος των ομοσπονδιακών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ανέφερε σε email το Σάββατο το βράδυ ότι και οι 100 πίθηκοι μακάκος cynomolgus (μακάκος με μακριά ουρά) είχαν καταγραφεί. Τρεις ήταν νεκροί μετά από ευθανασία.

Το email δεν διευκρίνισε γιατί οι τρεις υποβλήθηκαν σε ευθανασία ή πώς ανακτήθηκαν και καταγράφηκαν όλοι οι πίθηκοι. Αλλά η Νόρντλαντ είπε ότι η ευθανασία έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες της Αμερικανικής Κτηνιατρικής Ιατρικής Εταιρείας.

Η αποστολή των πιθήκων ήταν καθ’ οδόν προς μια εγκατάσταση καραντίνας εγκεκριμένη από το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) μετά την άφιξή της το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης από τον Μαυρίκιο, ένα νησιωτικό έθνος του Ινδικού Ωκεανού, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Το CDC με έδρα την Ατλάντα είπε ότι η υπηρεσία παρείχε «τεχνική βοήθεια» στην πολιτειακή αστυνομία στην Πενσυλβάνια.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή και οι οδηγοί δεν τραυματίσθηκαν, ενώ ένας επιβάτης μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο για περίθαλψη ύποπτων ελαφρών τραυματισμών, σύμφωνα με την έκθεση δυστυχήματος της πολιτειακής αστυνομίας.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου