Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Προειδοποίηση Μητροπολίτη Ηλείας προς ανεμβολίαστους ιερείς: «Θα τιμωρηθείτε αν νοσήσετε»

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, 2022

Από τους 123 ιερείς οι 27 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ι.Μ. Ηλείας από το σύνολο των 123 εφημερίων μόνο οι 27 παραμένουν ανεμβολίαστοι οι οποίοι όμως δύο φορές την εβδομάδα προσκομίζουν rapid test και τα καταθέτουν στα γραφεία της Μητρόπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται για ανθρώπους που ανήκουν ή συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να ακολουθούν και τις συστάσεις ορισμένων ιατρών.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ Γερμανός μετά τον θόρυβο που ξέσπασε τελευταία έστειλε στους ανεμβολίαστους ιερείς την από 28 Ιανουαρίου 2022 επιστολή με την οποία τους καλεί να γνωστοποιήσουν στη Μητρόπολη τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και με την κατάθεση βεβαιώσεων από νοσοκομείο. Στην ίδια επιστολή τους επισημαίνει ότι σε περίπτωση που ασθενήσουν από κορονοϊό και εξαιτίας της επιλογής της αυτής θα απέχουν άνευ λόγου από τα ιερατικά τους καθήκοντα θα τους επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου