Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ηλεία: Έφυγε… ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Δ. Αλεξόπουλος

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος στρατηγός εν αποστρατεία από τον Γρύλο του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων είχε προσβληθεί από covid-19 πριν από λίγο καιρό και χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα του Αγίου Ανδρέα όπου για μερικές μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή του αλλά τελικά δεν άντεξε…

Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος φίλους, συνάδελφούς του και συγγενείς αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Στην Ηλεία ήρθε με μετάθεση το 1993 από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ όπου υπηρέτησε και διατέλεσε διοικητής σε μάχιμες υπηρεσίες όπως η Ασφάλεια Πύργου ενώ είχε και πολλές επιτυχίες κατά την εγκληματικότητας στην περιοχή.

Γεννήθηκε το 1962 στο Γρύλο και μετά το γυμνάσιο σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και εισήχθη και στην Αστυνομία. Έφυγε με τον βαθμό του υποστράτηγου το Μάρτιου του 2013 ενώ το 2012 είχε γίνει Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας . Αξιωματικός με ηθική και ακεραιότητα, ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους της Αστυνομίας «Ένα κακό όνειρο βγήκε αλήθεια σήμερα. Δυστυχώς ένας από τους καλύτερους και ποιο αγαπητούς συναδέλφους που πέρασαν από την Ηλεία δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος Στρατηγός Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας που κατά το παρελθόν είχε διατελέσει Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού μας έχασε τη μάχη που έδινε μέρες τώρα σε νοσοκομείο της Πάτρας. Αγαπητέ μας Δημήτρη το γραφείο σου ήταν η εκκλησία του Δήμου της ΕΛΑΣ. Ήταν πάντα ανοιχτό για όλους για το προσωπικό της ΕΛΑΣ και για τους πολίτες.Τα βαθιά σου δημοκρατικά ιδεώδη η αλληλεγγύη σου για τον συνάνθρωπο και η ανώτερη μόρφωση σου σε κατέστησαν αγαπητό και δημοφιλή στον χώρο της αστυνομίας και της κοινωνίας. Θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας για αυτό που ήσουν και για ότι προσέφερες. Καλό ταξίδι», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας Παναγιώτης Ζώντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γρύλλου.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου