Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Υπόθεση Novartis: Καμία ένδειξη αξιόποινης πράξης για Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο

 Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Οι εισαγγελείς αποτιμώντας τις καταθέσεις των προστατευόμενων τις χαρακτηρίζουν αόριστες

Καμία ένδειξη για την τέλεση αξιόποινης πράξης δεν εντόπισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς μετά από έρευνες πέντε και πλέον ετών για τους δύο πολιτικούς (Δημ. Αβραμόπουλος και Άδωνις Γεωργιάδης) και για αυτό οι σχετικοί φάκελοι τέθηκαν στο αρχείο. Οι εισαγγελείς μάλιστα αποτιμώντας τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων τις χαρακτηρίζουν αόριστες.

Συγκεκριμένα στις εισαγγελικές διατάξεις αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι :

Από τις ενέργειες του Άδωνη Γεωργιάδη δεν αποδεικνύεται ευνοϊκή μεταχείριση της εταιρείας novartis ή βλάβη των συμφερόντων των ανταγωνιστριών εταιρειών σε κάθε δε περίπτωση η συμπεριφορά του δεν αποδεικνύει άτομο που έχει δωροδοκηθεί και που επιχειρεί να ικανοποιήσει τα συμφέροντα της εταιρείας.

Από την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν προέκυψαν πιστώσεις που να προέρχονται από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που να σχετίζονται με την εταιρεία novartis.

Συνεπώς εκ του υπάρχοντος αποδεικτικού υλικού δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της παθητικής δωροδοκίας- δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου