Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Χιονοθύελλα στη Βόρειο-Ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Παραθαλάσσιες περιοχές πλημμύρισαν.

 Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Scituate, Massachusetts

Από χθες το βράδυ στις 7:00 άρχισε να πέφτει χιόνι στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, Πενσυλβάνια και προχώρησε στη Νέα Ιερσέη, Νέα Υόρκη και Νέα Αγγλία. 

Στη Βοστώνη η χιονόπτωση άρχισε στις 10:00μμ και συνέχισε βόρεια.  Μέχρι στιγμής στις παράκτιες περιοχές μέχρι στιγμής  έχει 6 ίντσες χιόνι ενώ υπολογίζουν ότι μέχρι τις 8:00μμ που θα σταματήσει στην περιοχή του Providence, Rhode Island, New Bedford, Weymouth, Bridgewater, Boston, Massachusetts το χιόνι θα ξεπεράσει τα 2 πόδια (60 πόντους).

Ο άνεμος στην περιοχή του Cape Code και στις παραλιακές περιοχές έχει ξεπεράσει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα και έχουν πλημμύρισε πολλά σπίτια και δρόμοι ενώ δεν έχουν ηλεκτρισμό χιλιάδες σπίτια.  Ο δυνατός αέρας έχει «ξηλώσει» σκεπές και πολλά δένδρα ξεριζώθηκαν ή κλαριά κόπηκαν με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα. 

Πολλές υπηρεσίες και επιχειρήσεις έκλεισαν για σήμερα.

Σε πολλές περιοχές η ορατότητα είναι μηδέν ή κοντά στο μηδέν.  Σας συνιστούμε να μείνετε στο σπίτι σας εάν κατοικείτε από την περιοχή το Worcester, Massachusetts και τον Ατλαντικό.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα κάνουν τη δουλειά τους και δεν πρέπει να δημιουργείτε προβλήματα στον εκχιονισμό αλλά και για την δική σας ασφάλεια.  paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου