Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Έστειλαν εξώδικο στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας και ζητούν δύο τρισ. ευρώ

 Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Η Δημοκρατία πρέπει να είναι αυστηρή και αποτελεσματική απέναντι στους εχθρούς της», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα.
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Στο εξώδικο που συνέταξαν δίνουν και μια εναλλακτική. Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν μπορεί να δώσει ολόκληρο το ποσό με τη μία, προτείνουν 500.000 ευρώ την ημέρα, μέχρι να γίνει η εξόφληση.

Ο Περιφερειάρχης αντιμετωπίζει με χιούμορ την όλη κατάσταση και καλεί πολιτεία και δικαιοσύνη να βάλουν τέλος στις φαιδρότητες. Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει άμεση σχέση με τους «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», που ιδίως κατά την περίοδο της πανδημίας έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους και μοιράζουν μέχρι και… πρόστιμα σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, γιατρούς, εκπαιδευτικούς και άλλους…

Οι «συνδιαχειριστές καλούν τον Περιφερειάρχη μέσα σε 10 μέρες να τους παραδώσει την κατανομή των πιστώσεων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αναλυτική κατάσταση με τις τρέχουσες συμβάσεις έργου που δεν έχουν ολοκληρωθεί, αναλυτική λογιστική όλων ων χρηματοδοτούμενων έργων, και όλα τα «πακέτα» χρηματοδότησης που διαχειρίζεται μέχρι σήμερα. Επίσης αρχείο με όλες τις συμβάσεις εγχώριες ή διεθνείς που έχουν υπογραφεί

Έχουν και τιμοκατάλογο…

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των «ιθαγενών – συνδιαχειριστών» αν ο Περιφερειάρχης παραβιάσει το πρώτο αίτημά τους (1) θα πληρώνει 100.000 ευρώ ανά μέρα και θα τιμωρηθεί από 8 χρόνια φυλάκιση έως και ισόβια.

Αν παραβιάσει το δεύτερο (2) με πρόστιμο 300.000 ευρώ ανα ημέρα και κάθειρξη 8 ετών ως ισόβια. Αν παραβιάσει το τρίτο (3) πρόστιμο 100.000 ανά ημέρα και ίδια κάθειρξη. Αν δεν εγκρίνει τη συμφωνία και δεν υπογράψει τη σύμβαση 30.000.000 ευρώ πρόστιμο ανά πράξη. Αν δε ο Περιφερειάρχης υπογράψει οποιαδήποτε πράξη στέρησης ελευθερίας των «αυτοχθόνων» τιμωρείται με πρόστιμο 50.000.000 ευρώ έως και 10.000.000.000 ευρώ! Αν παραχωρήσει ελληνικό DNA σε αλλοδαπό 100.000 ευρώ πρόστιμο και ποινή μέχρι και ισόβια! Γενικά έχουν πάνω από 20 κατηγορίες προστίμων και ποινών.

Πέρα από το αστείο…

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα επεσήμανε ότι πέρα από το αστείο υπάρχει και το σοβαρό του πράγματος «Δεν είμαι ο πρώτος και μάλλον δεν θα είμαι και ο τελευταίος αιρετός, που καλείται από την αυτοαποκαλούμενη “Εθνική Επιτροπή Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών’’ να καταβάλλει μερικά… τρισεκατομμύρια ως υποτιθέμενη οφειλή, κάποιας υποτιθέμενης σύμβασης.

Νομίζω πως οι Περιφερειάρχες και τα Περιφερειακά Συμβούλια πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πλέον την… λύση του ΔΝΤ για να πληρώσουμε τις οφειλές. Όμως, πέρα από το αστείο, υπάρχει και το σοβαρό του πράγματος.

Η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη πρέπει να βάλουν τέλος στις φαιδρότητες. Η Δημοκρατία πρέπει να είναι αυστηρή και αποτελεσματική απέναντι στους εχθρούς της. Και εμείς, ως Αυτοδιοίκηση, θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να τιμάμε την εντολή των πολιτών και τους νόμους του κράτους, συνεχίζοντας επίσης να καλούμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, ώστε να ξεφύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τον φόβο μίας πανδημίας που μας έχει ήδη στερήσει πολλά και δεν πρέπει να μας στερεί περισσότερα», τόνισε μεταξύ άλλων o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου